3 нови сезона на хитови сериали стартират по AXN през септември!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

3 нови сезона на хитови сериали стартират по AXN през септември!
10.07.2015

Лавина от премиерни заглавия ще залее базовия AXN в началото на активния телевизионен сезон! Двете водещи премиери са новите, трети поред сезони на двата хитови сериала на Sony Pictures Television Entertainment - „Престъпления без граници“ и „Ханибал“.

 

Заснет на територията на няколко европейски държави, включително и България, на фокус в „Престъпления без граници” е Международният наказателен съд, специализиран в разследването на престъпления на територията на Стария континент. Сформиран е международен екип от елитни следователи, твърдо решени да преследват престъпниците и да ги изправят пред закона. В звездния актьорски състав от САЩ и Европа, блестят имената на Доналд Съдърланд („Италианска афера”, „Игрите на глада”), Марк Лавоин („Добрият крадец”), Уилям Фичнър („Блек Хоук”, „Бягство от затвора”), Том Влашиха („Игра на тронове”), Габриела Песион („Капри”), Ричард Флод (“Титаник: Кръв и стомана”). „Престъпления без граници“ тръгва на 7 септември и веднага след него ще бъде излъчен първи епизод от новия трети сезон на хитовия „Ханибал“!

 

„Ханибал” е базиран на световно известния, митологизиран и позорно известен типаж д-р Ханибал Лектър, от романа на ужасите на Томас Харис. Смразяващият кръвта сериал отвежда зрителите до самото начало на историята и представя отблизо два от най-харизматичните образи. В главните роли участват Хю Данси („Крал Артур”, „Блек Хоук”) като Уил Греъм, Мадс Микелсен („Казино Роял”, „Сблъсъкът на Титаните”, „Изгревът на Валхала”) в ролята на Ханибал Лектър и Лорънс Фишбърн („Апокалипсис сега”, „Матрицата”, „От местопрестъплението”) в ролята на Джак Крофърд. Изпълнителен продуцент на серала е Брайън Фулър („Герои”, „С аромат на маргаритки”, „Мъртва като мен”), а режисьор е Дейвид Слейд („Здрач 3: Затъмнение”, „30 дневна нощ”).

 

За 1-ви септември е заложена премиерата на трети сезон на „Хаваи 5-0“. Отново на 7-ми за AXN стартира „Медиум“ с Патриша Арткет. На 3-ти стартират „Военни престъпления: Ню Орлианс“, а на 10-ти - втори сезон на „Скрити доказателства“.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg