Диди от „На кафе” е водещата на „Фермер търси жена”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Диди от „На кафе” е водещата на „Фермер търси жена”
02.07.2015

Диана Тодорова, известна като Диди от „На кафе”, ще бъде водеща на втория сезон на „Фермер търси жена”. Новината съобщи Гала, след като тази сутрин Диди се появи в ефира на предаването зад волана на огромен трактор. 

 

„Това е голямо предизвикателство за мен, защото досега не съм била лице на подобен тип риалити формат”, призна тя пред камерата на „На кафе”. Чаровната водеща обаче не скри и възхищението си от фермерите, които въпреки трудностите, са останали да се борят, постигат мечтите си и вярват, че ще намерят своята половинка. Продуцентът Витомир Саръиванов обясни и защо са избрали именно нея. „Диди е човек, който с лекота общува с хората, умее да ги предразполага, да улавя емоциите им и да печели тяхното доверие. Това е много важно за водещата на предаването, защото „Фермер търси жена” е риалити, в него няма втори дубъл. Ето защо търсихме човек, който е много добър психолог при разговорите с хората. Диди се справи чудесно с това предизвикателство”, аргументира се той.

 

Зрителите на Нова я познават като лице на емигрантската рубрика в „На кафе”, където е разказвала и ще продължи да разказва едни от най-вълнуващите истории на наши сънародници в чужбина. Именно тази нейна роля я отвежда в различни краища на света. Била е в Австралия, Нова Зеландия, Япония, Индонезия, Сингапур, Франция, Англия, Италия, Дания, Австрия и много други. Като водеща на „Фермер търси жена” обаче й предстои да обиколи най-красивите кътчета на България, за да ни срещне с историята на десетимата фермери и да им помогне да намерят най-подходящия човек. 

 

Първата среща на Диди с живота на село се случва още в ранните детски години, когато често гостува на баба си. И до днес пази спомена за вкуса на домашно направените сирене, масло и кисело мляко, както и тичането из поляните с козичките. Описва себе си като любопитна и търсеща приключения. Австралия е нейната сбъдната мечта, а Южна Америка – една от следващите набелязани дестинации. Вдъхновена от йогата, с която се занимава, мечтае един ден да отиде на духовно пътешествие. У дома гледа финка – един от най-симпатичните видове птици, а когато не стяга куфари за нови приключения, прекарва времето с интересни автобиографични книги и документални филми. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg