Четвъртия сезон на сериала "Спартак" само по AXN през юли

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Четвъртия сезон на сериала "Спартак" само по AXN през юли
02.07.2015

Първото премиерно заглавие за месеца е на 3 юли - петък от 22:40, когато базовият AXN започва излъчването на четвърти сезон от историята за великия Спартак – „Войната на прокълнатите“. Въстанието на робите се е разраснало до няколко хиляди млади и гневни мъже и Спартак най-накрая се чувства готов да тръгне на война срещу Рим. Римският сенат също не губи време и се обръща за помощ към безстрашния пълководец и стратег Марк Лициний Крас. С малко помощ от младия и нахъсан Юлий Цезар, той трябва да се справи с непокорните роби, дръзнали да тръгнат на война срещу господарите си. Ще се лее кръв, а задкулисните интриги, предателства и измени, ще бъдат по-заплетени и коварни от всякога.

 

На 29 юни от 22:45, AXN Black ще излъчи „Уличен ритъм 2: Завръщане у дома“. С приближаването на националната танцова надпревара, университетска танцова група, взима в редиците си талантлив нов танцьор, който би могъл да им помогне да спечелят първото място, но само в случай, че спре да се занимава със собствените си проблеми и обърне повече внимание на репетициите. Но, Ченс Харис просто не успява да се фокусира на дансинга, а и кой ли би го обвинил – в семейството му цари пълен хаос, нещата с гаджето му не вървят, а сега и улична банда е по петите му за да му даде урок за неизплатен дълг. За да спечели състезанието, Ченс трябва да остави настрани вдсичките си проблеми и да се фокусира върху танците. Няма да е лесно, но Ченс приема предизвикателството...

 

През юли по AXN White започват няколко нови сезона. Първи е седми сезон на „Родина“, който започва на 9 юли. На 13-ти стартира дванадесети сезон на кримката „Убийство по сценарии“, следван от втори сезон на „4исла“ от вечерта на 24-ти юли.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg