Big Brother е големият създател на звезди

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother е големият създател на звезди
17.06.2015

Big Brother е институция! За зрителите, които си „сверяват часовника” по началния час на предаването, но най-вече за участниците,  които продължават да определят престоя си в Къщата като „най-силната емоция” много след излизането от нея. 

 

Четирима екс съквартиранти, които са толкова пристрастени към приключението Big Brother, че са прекрачвали прага на Къщата по два пъти, разказват как Големият брат е променил живота им и какво очакват от 5-ия сезон на най-чакания риалити формат в България.

 

Здравко Василев влезе в историята на предаването като първия победител.  Когато прекрачва прага на Къщата, той, както и останалите 17 съквартиранти, не подозира, че стотиците камери ще превърнат неизвестния младеж от Приморско в пораснал мъж, готов да бъде глава на семейство, кандидат за кмет и победител не само в шоуто, но и в собствения си живот. “Big Brother ме направи победител – буквално и преносно. Научих много неща за живота и себе си и най-вече за необходимостта да поемаш отговорност за собствените си действия. Помня всеки един ден от престоя си в Къщата по часове, независимо че са минали вече 11 години.  За мен Big Brother е не само приключението на живота ми, но и повратна точка в него”, споделя Здравко.

 

Всички, които са гледали шоуто, помнят Нед.  Найден Найденов очарова зрителите с онази смесица от момчешка глупост, мъжкарско поведение и чувство за хумор , които  го превръщат в Играч не само в предаването, но и в живота. “Благодарение на шоуто ми се случиха неща, за които дори не съм мечтал преди това. Докато не влязох в Къщата не знаех, че мога да бъда от другата страна на екрана, а пък се оказа, че ставам за телевизионен водещ”, споделя Нед, който след излизането от Къщата реализира няколко успешни телевизионни проекта. В момента е на друг етап от живота си. “Пораснах като че ли и се занимавам с бизнес, но твърдо смятам, че пак благодарение на Big Brother съм успешен и в тази сфера. Големият брат е Голям учител, научава те да познаваш и разбираш себе си, а това е безценно  знание”. 

 

Мирослав Атанасов е победител във второто издание на Big Brother през 2005 година. Признава, че славата, която му донесе предаването му се отразява добре и не се е главозамаял от нея дори за минута. Към днешна дата Миро е собственик на две заведения в София, защото както той казва “Големият брат ти дава криле и замах. Искаш да покориш света след като излезеш от Къщата”.  Според него перфектният участник в Big Brother е този, който е себе си, положителен, забавен, стоящ настрани от конфликти, но отстояващ мнението си. 

 

Зрителите запомниха Лео Бианки  като широката усмивка на Big Brother. Той, както и останалите трима, е прекрачвал прага на най-известната Къща повече от веднъж, като и двата пъти е завършвал на почетното второ място . Нарича Big Brother „най-големият трамплин в живота ми”.  “След  Къщата бъдещето ми доби ясни очертания – престоят там ми показа точно какво искам и че никой не може да го постигне вместо мен.”. В момента усмихнатият италианец е собственик на верига ресторанти в София, занимава се с музика и  е  любим радио и телевизионен водещ.  “ Ако не беше Big Brother нищо от това нямаше да се случи и аз отдавна щях да  съм напуснал България”, споделя Лео. 

 

Сега всеки има възможност да изживее приключението на живота си и  да стане част от историята на най-великия риалити формат в България, като  попълни анкетата на Big Brother. За актуални новини около предаването следете страницата ни във фейсбук.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg