Втората петица във втората кулинарна седмица на „Черешката на тортата”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Втората петица във втората кулинарна седмица на „Черешката на тортата”
08.06.2015

Тази седмица 5-степенното меню на „Черешката на тортата” включва не един, не двама, а трима актьори. Ивайло Захариев от сериала “Под прикритие”, един от фаворитите в „Като две капки вода” Филип Аврамов, чаровната актриса Биляна Петринска, журналистът с приключенски дух Георги Милков и „Мисис Свят” 2004 Румяна Маринова са главните действащи лица във втората част на кулинарното приключение. 

 

5 специални мисии и 5 нестандартни изненади очакват нашите 5 звезди в следващите 5 дни. Те ще бъдат поставени в трудни ситуации и ще бъдат предизвикани да съчетаят кулинарните си умения с изобретателност, добра физическа подготовка и голяма доза чувство за хумор. Да пазаруваш без думи или пък в рими, да покажеш, че можеш почти всичко, но никога не си сам, да замениш едно оръжие с друго и да приемеш неочаквано преобразяване. И всичко това в името на кулинарното шоу, наречено „Черешката на тортата”.

 

Ще пазаруват ли с настроение, ще бъдат ли готови да посрещат всяко приключение, въпреки че са под постоянно наблюдение? И кой ще бъде най-добър сред най-добрите домакини - ще разберем в края на втората седмица на 5-ия звездния сезон на „Черешката на тортата” - всяка вечер, точно в 20.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg