Нова пуска напълно нов формат на телевизионен сериал

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нова пуска напълно нов формат на телевизионен сериал
06.06.2015

Нова телевизия подготвя напълно нов тип сериал за българския ефир - "София - Ден и Нощ". Концепцията на проекта е под формата на сериал да проследи истинския живот на младите хора в големия град, точно такъв, какъвто е – интересен, динамичен, предизвикателен и изпълнен с противоречиви емоции. 

 

“За първи път ще предложим подобен сериал на нашите зрители. Като медия ние нееднократно сме доказвали, че винаги сме готови да експериментираме, да инвестираме в нови продукции и да развиваме телевизионния пазар в България. С предстоящия сезон ние отново ще предложим изключително богата и разнообразна програма за цялото семейство, която няма да има аналог в българския ТВ ефир“, каза Дидие Щосел, изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. 

 

Сериалът ще опише  и покаже живота на група симпатични младежи, които ще живеят под един покрив и ще споделят всичко - радости, забавления, разочарования и мечти. Главните герои в него ще бъдат навсякъде, където кипи животът в София - няма да пропуснат най-интересните места и най-забавните партита в столицата. В поредица от серии те ще изживяват пред очите ни всичко, което им се случва ден и нощ  и ще ни направят свидетели на щурото си ежедневие.

 

„В "София - Ден и Нощ" ще усетим пулса на големия град, пъстрия, динамичен и забавен живот на младите хора", разкрива продуцентът от Hidalgo Productions Краси Ванков.

 

Кастингът за участие в най-новия сериал на Нова „София – Ден и Нощ“ вече е отворен. Всеки, който има силно желание да участва, може да се запише тук: sofiadeninosht.novatv.bg 

 

Търсят се усмихнати, темпераментни и ентусиазирани хора, на възраст между 18 и 35 години, с актьорски заложби, които винаги са мечтали да станат популярни с участието си в интересен, модерен и динамичен проект. Кастингът ще се провежда в София. Актьорско образование не се изисква.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg