Матю Фокс гостува на AXN, загатва как може да свърши “Изгубени”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Матю Фокс гостува на AXN, загатва как може да свърши “Изгубени”
24.06.2009
Матю Фокс (Д-р Джак Шепард) от култовия сериал „Изгубени” гостува на Централна и Източна Европа по покана на AXN

Посещението на Матю Фокс е първият случай, в който ТВ звезда от такъв калибър от свръх-популярния сериал „Изгубени” посещава региона на Централна и Източна Европа по покана на AXN.

Матю Фокс, неустоимата звезда на „Изгубени” пристигна в слънчева Будапеща в ранния следобед на 14-ти юни. Той дойде по покана на AXN, за да промотира 5-ия, предпоследен сезон на „Изгубени”, който тече в момента по канала.

Луксозна лимузина го отведе до хотел „Le Meridien”, където героят се отдаде на кратка почивка. Вечерта Матю присъства на лъскав коктейл, организиран от AXN в негова чест, на който бяха поканени партньори и журналисти от целия регион.

На партито звездата първо поздрави събралото се множество от сцената, снима се с четиримата победители от играта „Срещни Матю Фокс наживо”, а след това се сля с тълпата.

В понеделник, на международната пресконференция, в която взеха участие журналисти от цял свят, Еди Нелсон, изпълнителен директор на SPT Network за Централна Европа представи марката AXN.

След него, Матю Фокс говори надълго и нашироко за героя си в сериала- проницателният Джак, и също така намекна, че знае какъв ще бъде последният кадър от „Изгубени”:

„Ще е нещо красиво и тъжно, но съм сигурен, че не бихте искали да ви кажа повече”, допълни той.

Холивудската звезда сподели и бъдещите си планове, свързани с филмовия бизнес, както и намерението си занапред да отделя повече време на приятелите и семейството си.

По-късно същия ден, Матю участва в две сесии с журналисти, от които стана ясно, че след края на снимките на 6-и сезон през април 2010, ще напусне Хаваи и ще се премести в малко градче в Орегон. Други интересни факти от живота му са, че обича да прекарва свободното си време във Венеция заедно с жена си, която е италианка, любимото му спортно събитие е световното първенство, а любимото му питие - вино.

Матю Фокс записа и видео интервю специално за сайта на AXN, така че очаквайте интересни материали на страницата. Въпреки че трябваше да си тръгне в понеделник привечер, той остава с нас в 5-ия, предпоследен сезон на „Изгубени” - излъчван по АXN, всеки понеделник от 22:00 часа.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg