Big Brother се завръща след 7 години за своя 5-ти сезон

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother се завръща след 7 години за своя 5-ти сезон
03.06.2015

Не просто риалити, а институция!

 

Не само участници, а звезди в един реален сериал за човешките отношения!

 

Не обикновено забавление, а огледало на нравите!

 

Big Brother безспорно промени представите за телевизия в България и живота на 76 българи, участвали в първите 4 сезона на предаването. Телевизионни водещи и репортери, звезди на кулинарната сцена, манекенки, светски лъвове и лъвици и дори кандидат-политици се родиха между четирите стени на най-известната къща в България.

 

След поредица от VIP сезони и многократни запитвания и молби от зрителите и фенове на шоуто за пускане обикновен сезон на Big Brother, моментът на истината настъпи и той вече е факт! Този сезон най-обсъжданият, най-критикуваният и най-обичан от зрители и участници формат се завръща в оригиналния си вид в ефира на Нова по-интересен, по-провокативен и по-различен от всякога.

 

Голямата новина за феновете на шоуто е, че всеки желаещ да прекрачи прага на най-известната къща вече има шанс да го направи в най-новия сезон на Big Brother. Ако искате и вие да сте част от историята на Big Brother и цяла България да научи името ви, запишете се кастинг, който е отворен от днес. Всеки, който има желание да изживее приключението на живота си, може да се запише за кастинг, като попълни специален въпросник на адрес - http://bigbrother.novatv.bg/casting След предварителната селекция се преминава към втори етап, който включва срещи на живо с екипа на шоуто. 

 

Мисията на Big Brother е да преобръща представите за света и живота около нас, да позволява на зрителите да надникнат дълбоко в личните мотивации на всеки от участниците, а на Cъквартирантите да видят себе си отстрани и да изживеят приключение, което променя тях самите завинаги. Без изключение, всеки от 76-те участници споделя, че Big Brother е изживяване, оставило дълбоки следи в разбирането му за живота и повлиялo на бъдещото му развитие. “Ако веднъж си бил в Къщата - това остава за цял живот” - споделя Здравко - победител от първия сезон на Big Brother.

 

123-ма души стоят зад машината Big Brother този сезон, малко повече са камерите, които  наблюдават  участниците денонощно, а броят на зрителите на всеки епизод се измерва в милиони. Кастингът за най-очакваното риалити шоу в България вече  е отворен! Запиши се на - http://bigbrother.novatv.bg/casting и изживей приключението на живота си

 

BIG BROTHER отново е тук!

 

Очаквайте още горещи новини скоро!

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg