Елена Кучкова срещу щраусите в „Мис Пепеляшка”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Елена Кучкова срещу щраусите в „Мис Пепеляшка”
28.05.2015

„Мис Плеймейт” Елена Кучкова влиза в директен сблъсък с щраусите този четвъртък, 28 май, когато зрителите на Нова ще видят финалния за този сезон епизод на „Мис Пепеляшка”. 

 

Изкусителната блондинка и един от най-обсъжданите съквартиранти във ВИП Брадър ще бъде ВИП гост във ферма за щрауси край Долна баня. Срещата с пернатите обаче ще бъде колкото вълнуваща, толкова и опасна. За първи път сексапилната визия ще изиграе лоша шега на известната плеймейтка. Щраусово обяснение в любов и опасна кражба ще са само част от приключенията на Елена Кучкова в света на щраусите. 

 

На другия полюс ще бъде другата героиня в предаването – Елмира, заменила живота в столицата с ежедневието във фермата. Тя ще се изправи пред богата програма от нови предизвикателства – ориенталски танци, хитов фитнес метод, а накрая – пълна визуална промяна. 

 

Срещата между Елена Кучкова и Елмира ще постави финал на първия сезон на експеримента „Мис Пепеляшка”. Междувременно, кастингът за предаването продължава. Всички, които искат да разменят живота си с този на кралица на красотата, могат да се запишат на http://novatv.bg/reality.  

 

„Мис Пепеляшка” – четвъртък, 28 май, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg