Беновска е аут от "България търси талант"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Беновска е аут от "България търси талант"
15.05.2015

Уж невинните скандали между журналистката Илиана Беновска и Дарина Павлова се оказаха фатални. Журналистката вече няма да е жури в "България търси талант".

 

"Свидетел на емоциите на участниците от тази неделя ще бъде Деси Добрева, която ще се присъедини към Дарина, Ники и Иво. Журналистката Илиана Беновска вече няма да е част от шоуто" - официално съобщи bTV.

 

След изявата в зала "Арена Армеец" с "Ку-ку бенд", Деси Добрева явно по-трайно ще се завърне при някогашния работодател Слави Трифонов.

 

Да припомним, че бившата беквокалистка на шоуто, е носителка на престижни родни и международни награди, изпълнител е на годината на "БГ радио" за 2010 г. Деси има зад гърба си 3 албума с „Ку-ку бенд", 1 самостоятелен и 2 с детска музика...

 

Тя участва и в два спектакъла на Нешка Робева от проекта „Балкански" с Теодосий Спасов. Като представител на Българския културен център в САЩ Деси активно участва в промотирането на българската култура в САЩ и Европа. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall в Лондон, както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note в Ню Йорк.

 

Деси е възпитаник на националното училище по изкуствата „Добри Христов" във Варна. През 2005 г. се дипломира в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров" с две специалности - поп и джаз пеене и музикална педагогика.

 

През 2007г. певицата завършва Berklee College of Music в Бостън със специалност Voice Performance. От години се занимава с иновативни подходи в методологията в детското възпитание и педагогика.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg