Знаковият сериал "В обувките на сатаната" по AMC от 07.05.2015

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Знаковият сериал "В обувките на сатаната" по AMC от 07.05.2015
04.05.2015

AMC Networks International – Централна Европа придоби телевизионни права върху всичките пет сезона на сериала "В обувките на сатаната“ (“Breaking Bad”) – един от телевизионните сериали с най-много положителни отзиви за всички времена. AMCNI CE ще излъчва драматичния сериал по своите AMC канали в България и цяла Централна Европа от 7 май 2015 г. в 23:00 часа.

 

„По-рано тази година ние излъчихме „Обадете се на Сол“/’Better Call Saul’ и, като логична следваща стъпка сега излъчваме „В обувките на Сатаната“/’Breaking Bad’, следващ своя сериал-предистория. С „В обувките на Сатаната“/’Breaking Bad’ и с много други реномирани заглавия тази година ние изпълняваме нашето обещание да показваме по канал AMC в района на Централна Европа все повече оригинални сериали, произведени от AMC, както и други качествени сериали”, каза Левенте Малнай, Изпълнителен директор на AMCNI CE, обяснявайки причината за новия лицензен договор. 

 

Носител на Наградата „Еми“ за най-добър сериал в категорията „драма“ (след многото други престижни награди)  и на Наградата „Златен глобус“ за най-добър телевизионен сериал – и двете за 2014 година, „В обувките на Сатаната“/’Breaking Bad’ е продукция на Sony Pictures Television с изпълнителни продуценти Марк Джонсън (Gran Via) и Мишел Макларън и автор на сценария, продуцент и режисьор Винс Гилиган. 

 

Тази година в централно-европейските територии се очаква по AMC да бъдат излъчени още нови оригинални програми на AMC до 24 часа след премиерата им в САЩ. През юни AMC ще покаже на зрителите сезон 2 на драматичния сериал от 80-те години „Спри и се запали“/’Halt and Catch Fire’ с участието на Лий Пейс. Освен това, както вече беше обявено, AMC Global придоби международни телевизионни права върху един от най-очакваните драматични сериали в телевизията (спиноф на „Живите мъртви“) – „Пази се от живите мъртви“/’Fear The Walking Dead’, чиято премиера ще се излъчи по канала в края на лятото. Тази новина беше последвана от неотдавнашното съобщение, че AMC Global ще излъчи „През прокълнати земи“/’Into the Badlands’ в края на 2015.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg