Meat Loaf става част от журито на “Като две капки вода“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Meat Loaf става част от журито на “Като две капки вода“
04.05.2015

Певицата Мая Нешкова беше изненадана с огромен букет от орхидеи и красиви пожелания от Джуджи по случай рождения й ден. Срещата беше не по-малко вълнуваща и за ководещата на „На Кафе“, която ще се превъплъти в образа на самата Нешкова тази вечер. Мая и съпругът й - композиторът Кирил Икономов, споделиха, че са изключително щастливи, че този образ се е паднал на чаровната Джуджи, както и от нейното гостуване в музикалното им студио, броени дни преди лайва. „Най-важното е песента да се изпее с чувство и емоция, които отговарят на посланието – именно това направи парчето толкова популярно. На припевите трябва да се превърнеш в истинска експлозия!“, беше един от съветите на изпълнителката на „Честит Рожден Ден!“. „Ще вложа цялата си енергия в това парче! Знам, че Мая ще ме гледа и ще се старая двойно повече!“, разказва Джуджи. Какво още сподели Мая Нешкова и кои бяха най-ценните й напътствия, можете да видите във вторник сутрин в предаването „На Кафе“.  

 

Освен преобразяването на Джуджи, на сцената на „Като две капки вода“ ще има нова поредица от впечатляващи превъплъщения. Стиви Уондър ще прозвучи в изпълнение на АЗИС, а Ненчо Балабанов ще опита ново женско амплоа, този път с джаз дамата Камелия Тодорова. Филип Аврамов ще трябва да се справи с популярното парче на Нети – „Луната спи“, а Криско ще влезе в сладка меланхолия с Ирина Флорин. Нона Йотова на свой ред ще опита какво е да бъде Майкъл Джексън, а Маца ще изпее тоталния хит на Шер – Strong Enough. Жана Бергендорф ще изненада с микс на Бионсе, включващ две от най-големите парчета на R&B звездата.   

 

Meat Loaf ще бъде представен от дама с изключително чувство за хумор, която възнамерява да посреща изпълненията с усмивка, гледайки „от светлата страна на нещата“. 

 

Ще оправдае ли Джуджи очакванията на Мая Нешкова? Ще изненадат ли участниците с още по-добри представяния? Коя е вечно усмихнатата дама, която ще заеме четвъртото съдийско място? – ще разберете тази вечер от 20:00ч. по НОВА. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg