Cartoon Network пуска нови епизоди на "Невероятният свят на Гъмбол"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Cartoon Network пуска нови епизоди на "Невероятният свят на Гъмбол"
23.04.2015

 Cartoon Network ще стартира нови епизоди на най-успешното комедийно предаване "Невероятният свят на Гъмбол". От 27 април в 20.50  ч. под мотото "Цял месец смях" Cartoon Network ще излъчи последните епизоди на сезон 3, в които Гъмбол и Дарвин не пропускат нито една възможност да създадат проблеми. Хиляди хора вече се смеят на шегите на Гъмбол, благодарение на интерактивна смешна инсталация в центъра на столицата.

Миналата година детският телевизионен канал обяви началото на създаване на Сезон 4 и Сезон 5 на анимацията. Произведена във Великобритания с акцент върху семейството, комедията се излъчва в 126 страни и се е превърнала в глобален успех от 2010 г. - годината, в която е и стартирала.

Cartoon Network EMEA пуска 40 епизода от 4 и 5 сезон на шоуто, което досега е спечелило 24 международни награди, включително 5 награди БАФТА, като всеки от епизодите е с продължителност от 22 минути. Създаването им стартира в Лондон, а новите епизоди ще се излъчат още тази година.

"Невероятният свят на Гъмбол" умело съчетава живо действие с 2D и 3D анимации, които илюстрират приключенията на синята котка - Гъмбол - и изключителното семейство Уотърсън. Серията епизоди е създадена от Бен Бокле, Сара Фел е изпълнителен продуцент, а режисьор е Мик Грейвс.

Междувременно, хиляди жители и гости на столицата се смеят на шегите на Гъмбол вече цял месец благодарение на интерактивна аудио инсталация. Те просто трябва да "дадат пет" на Гъмбол, за да чуят забавен виц от самия него. Малки и големи ежедневно се радват на съоръжението, което се намира в центъра на София между Софийски Университет и Национална Художествена Академия и ще забавлява всички до 8-и май.

"Невероятният свят на Гъмбол" проследява приключенията на Гъмбол с неговото семейство и приятеля му Дарвин - златна рибка, с които бродят и опознават необичайния Елмор.

Гледайте новите епизоди от 27 април в 20.50 ч. само по Cartoon Network.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg