Третият епизод на „Женени от пръв поглед” - любов на колела

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Третият епизод на „Женени от пръв поглед” - любов на колела
30.03.2015

Да поемеш към непознати места винаги изостря тръпката за приключения, а какво се случва, когато я споделиш с непознат човек, който току-що си избрал за своя половинка в живота? Третият епизод на социалния експеримент “Женени от пръв поглед” дава неочаквани отговори на въпроса.

 

Любимците на публиката Наско и Антония поемат към Барселона - космополитен град с южна чувственост, която моментално завладява емоционалния в своите реакции Атанас. След като е сбъднал мечтата си да пътува със самолет, самият той се чувства като с криле и е готов да ги разпери, за да спечели одобрението на Антония. За да се докаже като мъж, той без колебание скача в ледените морски води и бере мандарини за любимата си в центъра на града. Очите на Антония се изпълват със сълзи - но дали те са от любов, разочарование или нещо друго, ще разберем от епизода на “Женени от пръв поглед”.

 

Вечният град Рим е достойна сцена за зараждащата се връзка между Георги и Гергана. Първата им истинска вечеря на свещи отключва желанието им да се сближат и те споделят интимни подробности от личния си живот и откровените си впечатления един от  друг. Георги признава, че се колебае в реакциите си, които варират от “поне е много хубава” до “на моменти се държи като истинска кифла”, докато Гергана е сигурна, че между тях има химия.

 

Малта е предпочитан “декор” за медените изживявания на младоженци от цял свят и Стефан и Светлана не правят изключение. Двамата ще изживеят много щастливи мигове заедно. Те са и двойката, която най-често прибягва до личната си камера, за да запечата първите им дни и нощи заедно. С много хумор двамата предизвикват себе си и зрителите като включват камерата на самоснимане по време на по-голямата част от престоя си в Малта. 

 

Какви приключения ще изживеят трите двойки, ще споделят ли младоженците интимни кадри със зрителите,  и ще успеят ли да се опознаят докрай, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова телевизия. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg