AMC обявява предстоящата телевизионна премиера на предисторията на „В обувките на сатаната“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

AMC обявява предстоящата телевизионна премиера на предисторията на „В обувките на сатаната“
17.02.2015

AMC в Централна и Източна Европа обявява премиерата на следващия си драматичен сериал – "Обадете се на Сол" (Better Call Saul) – в същия месец, в който сериалът имаше премиера в САЩ. Предисторията на отличения с награди сериал "В обувките на Сатаната" (Breaking Bad) - "Обадете се на Сол" (Better Call Saul) ще направи своя дебют в България в четвъртък, 26 февруари в 23.00 ч. 10-серийният сериал ще продължи да се излъчва след това всеки четвъртък в 23:00 ч. по AMC. Сериалът ще се излъчва на оригиналния език с български субтитри. В същия ден сериалът ще стартира и в Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Сърбия, Словения, Хърватска, Черна гора и Босна и Херцеговина. 

 

„Още откакто канал AMC стартира в Централна и Източна Европа ние се стремим да излъчваме премиерните програми възможно най-скоро след тяхната премиера в САЩ. Премиерата на "Обадете се на Сол" (Better Call Saul) e най-популярната премиера на сериал в историята на кабелната телевизия в САЩ и поради това за нас е от изключително значение да стартираме сериала в същия месец, в който беше и премиерата му в САЩ“, заяви Левенте Малнай, изпълнителен директор на „Ей Ем Си Нетуъркс Интернешънъл“ (AMC Networks International - AMCNI).   

 

Дело на създателя на "В обувките на сатаната" (Breaking Bad) – Винс Гилигън, и на сценариста на "В обувките на сатаната" (Breaking Bad) – Питър Гулд, премиерният сериал "Обадете се на Сол" (Better Call Saul) се фокусира върху развитието на популярния герой от "В обувките на сатаната" Сол Гудмън, чиято роля се изпълнява от Боб Оденкърк, преди да стане адвокат на Уолтър Уайт. Изпълнителни продуценти на сериала са Гилигън, Гулд, Марк Джонсън (“Breaking Bad“, „Diner“, „Rain Man“) и Мелиса Бърнстийн (“Breaking Bad,” “Rectify,” “Halt and Catch Fire”), а коизпълнителни продуценти са техните колеги от “Breaking Bad” Томас Шнауц и Стюарт А. Лайънс за Sony Pictures Television.

 

Партньори на Оденкърк са редовните участници в сериали Джонатан Бенкс (“Breaking Bad“, Wiseguy) в ролята на Майк Ърмантрот, Майкъл Маккийн (This is Spinal Tap) в ролята на Чък Макгил, Реа Сийхорн (“Franklin & Bash,”“House of Lies”) в ролята на Ким Уекслър, Патрик Фабиан (“Big Love,”“Grey’s Anatomy”) в ролята на Хауърд Хамлин и Майкъл Мандо (“Orphan Black,”“The Killing”) в ролята на Начо Варга – герои, стоящи от двете страни на закона.  

 

Действието в „Обадете се на Сол“ (“Better Call Saul”) се развива шест години преди Сол Гудмън да срещне Уолтър Уайт.  При първата ни среща с него мъжът, който ще стане Сол Гудмън, се нарича Джими МакГил – нископлатен адвокат, който търси себе си и се бори да свърже двата края.  Заедно с Джими, а понякога и срещу него, работи “посредникът” Майк Ърмантрот – любим герой, появил се за първи път в “В обувките на сатаната”. Сериалът ще проследи трансформацията на Джими в човек, който ще придаде смисъл на думата „наказателен“ в  наименованието на професията “адвокат по наказателни дела”. 

 

 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg