Предварителните кастинги за „България търси талант” стартират на 17 и 18 януари 2015г.

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Предварителните кастинги за „България търси талант” стартират на 17 и 18 януари 2015г.
15.01.2015

Най-успешното шоу в последните пет години у нас се завръща с четвърти сезон по bTV през пролетта на 2015г. Предаването „България търси талант”, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г., пролетта на 2012г. и пролетта на 2014г., ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на bTV и тази пролет.

 

Предварителните кастинги започват от 9.00 часа на 17 и 18 януари 2015г. успоредно в градовете Варна (интерхотел „Черно море”) и Пловдив (парк хотел „Санкт Петербург”). На 24 и 25 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище „Надежда 1869”). В столицата предварителните кастинги ще се проведат в три дни последователни – от 23 до 25 януари в НДК, зала 12.

 

За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения – професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби – не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите. Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си – трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg, но дори и да не са успели да го направят те няма да бъдат върнати. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително!

 

Продуцент е bTV, изпълнителен продуцент на четвърти сезон на „България търси талант” е „Седем осми”. Предаването е по лиценз на FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg