Завъртяха се камерите на на продължението на “Зрителна измама”.

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Завъртяха се камерите на на продължението на “Зрителна измама”.
27.12.2014

Преди около две седмици в Лондон се завъртяха камерите на втората част на пожъналия голям успех криминален екшън “Зрителна измама”. Филмът продължава историята на виртуозните илюзионисти от трупата “Четиримата конници” и вече се знае, че световната му премиера ще бъде през летния сезон на 2016-та година. 

Официалното заглавие на продукцията е “Зрителна измама: Второто представление” (“Now You See Me: The Second Act”), а познатите от първата част актьори Джеси Айзенбърг, Дейв Франко и Уди Харелсън се завръщат за втори път в главните роли.

Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Марк Ръфало и Джеси Айзенбърг изпълняват главните роли в криминалния трилър “Зрителна измама”, който се очертава като един от най-любопитните филми на лятото. Към тримата изпълнители трябваше да се присъедини отново Айла Фишър, но напредналата бременност на актрисата й попречи да подпише договора за участие. Овакантената от Фишър позиция беше заета от 32-годишната Лизи Каплан, която може да бъде видяна в актуалната в момента политическа комедия “Убийствено интервю”. 

Във втория “Зрителна измама” Каплан поема ролята на Лула – новото попълнение в екипа на “Четиримата конници”.

Действието на продължението ще се развива точно една година след случките в първата част, а сюжета разказва за съперничеството между “Четиримата конници” и нов, още по-опасен и непредвидим враг. За да оцелеят в тази битка илюзиониста Дани Атлас и неговите партньори са принудени да извършат най-дръзкия и сложен обир в кариерите си.

За създаването и рекламата на “Зрителна измама: Второто представление” ще бъдат похарчени над 100 милиона долара, а снимките ще протекат в Англия и Съединените щати. Към вече споменатите актьори се присъединиха Марк Ръфало, Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Санаа Лейтън и звездата от поредицата “Хари Потър” Даниел Радклиф.

Радклиф се превъплъщава в образа на Уолтър Треслър – сина на познатия от първата част герой на Майкъл Кейн, Артър Треслър.

 

Радклиф: “Снимките на “Зрителна измама 2” са едно фантастично преживяване за мен. Работя с невероятни актьори и нямам търпение хората да видят готовия филм. Ще бъдете впечатлени.”

 

Първоначално се смяташе, че режисьора на оригиналната лента Луис Летериер ще работи и по втората част, но през тазгодишния летен сезон стана ясно, че Летериер е бил заменен от създателя на “G.I. Joe: Ответен удар” Джон Чу.

 

източник (cinefish.bg)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg