Тодор Славков е любимата риалити звезда на България

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тодор Славков е любимата риалити звезда на България
19.12.2014

В изключително оспорван и напрегнат финал Тодор Славков спечели вота на зрителите на Нова телевизия и записа името си със златни букви в 10-годишната история на Big Brother. Катето Евро достойно зае второ място в Big Brother All Stars 2014, а Христо Трифонов стана бронзов медалист. Калина Паскалева и Николай Първанов-Китаеца напуснаха борбата за титлата в  Big Brother All Stars 2014 по-рано тази вечер, като заеха съответно четвърто и пето място.

„Това е някво лудо приключение, аз не съм наред, хора“, заяви Катето Евро през сълзи, точно преди да стане ясен победителят. „Трябва да си седя вкъщи и да готвя на децата си, вместо да ходя по Къщата на „Биг Брадър“, заяви актрисата. Тя научила, че животът е едно приключение и че не трябва да се изпуска нито един миг от него. Евро не пропусна да допълни, че най-важното за нея е детето, което предстои да се роди на сина й Сашо Кадиев.

„Не съм разочарована, че останах втора. Имам приятели, които ме обичат. Имам всичко, от което не нуждая”, коментира Катето Евро, след като излезе от Къщата. Мартин Карбовски – нейният защитник, я посрещна в студиото. Андрей Слабаков, който подкрепи Тодор Славков, предположи, че победителят ще сподели наградата си с Катето и другите си приятели.

Христо беше подкрепен от съпругата си Корнелия, а в студиото го защити водещата на „Съдебен спор” – Нана Гладуиш. Веднага след излизането си от Къщата поморийският стратег сподели, че Big Brother е игра и той е избрал за себе си тактика, която го е довела до финала.

Мощна агитка от Поморие влезе в залата, в която се провеждаше финалът на „Биг Брадър“. При всяко споменаване на името на съгражданина им Христо Трифонов, хората от агитката викаха с пълен глас, предаде Флагман.бг.

Най-голям противник на Христо бе режисьорът Андрей Слабаков, който го нарече „провинциална поморийска мида“. Според него той не е мъжкар и много по-голям мъжкар е нашареният Емил Каменов.

Водещата Нана обаче го сряза и каза: „Предпочитам да сервирам аз салатата на мъжа си, отколкото той да ми сервира изневери“.

Съпругата на Ицо – Корнелия, пък каза, че предпочита такова семейство, каквото има, патриархално и нормално. Тя обясни, че той е страхотен мъж и много добър баща. „Мъжът да се грижи за семейството, а не жената да го храни, както се случва в други семейства. Аз след 14 години още съм влюбена в него“, каза Корнелия.

„Аз избрах да бъда единак и да стоя отстрани, вместо да се замесвам в скандали. Това беше моята стратегия“, обясни Трифонов, когато напусна шоуто на почетното трето място.

Ива Екимова разкри позитивните страни на журналистката Калина, а в специален видео поздрав се включи нейната приятелка – журналистката Елена Чопакова. Мира Радева я определи като красива, умна и смела жена, която е естествен лидер. Но тези качества не бяха достатъчни на зрителите на Нова телевизия, за да я наградят с титлата „любима риалити звезда на България“.

Зад Ники Китаеца в студиото на Big Brother All Stars 2014 застана съпругата му Виолета, която заяви, че го подкрепя и смята, че няма мъж, който не изневерява, затова му прощава забежките.

На пето място шоуто напусна Ники Китаеца, а на четвърто – сексапилната Калина Паскалева.

Николай заяви, че не си е правил стратегия или пиар в Къщата. „По-истински човек никой не е виждал вътре? Имало ли е?“, запита той. Видимо разгневен Китаецазаяви, че случващото се навън го ядосва искрено. „Съжалявам, че участвах в това предаване“, заяви Ники и добави, че не е било редно да се говорят глупости пред детето му.

Калина Паскалева заяви, че е доволна от участието си в предаването. „Това съм аз“, отсече красавицата и добави, че е станала по-търпелива от преди това. За нея най-голямото щастие от преживяването в Къщата, е че се е запознала с Катето Евро и че станали приятелки. Калина хвърли и бомба – тя заяви, че вече е намерила половинката си, без да дава подробности.

Големият победител Тодор Славков затвори вратата на Къщата на Big Brother и постави края на този изключителен сезон на най-гледаното предаване в България.

След като научи, че е номер той потърси място, където камерите не могат да го хванат и се скри в тоалетната.

„Радвам се, защото това беше соц вариантът, но нека сам да прекарам тези първи моменти на…. не знам на какво. Никой да не си помисли, че не се радвам, но ще се скрия, за да прекарам моменти сам със себе си“, призна подпийналият за пореден път Малък Тошко.

„Това риалити не изисква да имаш талант и това ме прави фаворит“, каза победителят с характерното си чувство за хумор на градус.

Победата на Малък Тошко не бе приета особено еуфорично от коментаторите в студиото на „Биг Брадър“. Режисьорът Андрей Слабаков коментира, че Тошко ще вземе джипа и ще го подари на Катето Евро.

Самият Славков напусна Къщата по пътека, оградена от фойерверки. Той издаде няколко възгласа на задоволство и очевиден кеф, поклащайки се сред зарята.

„На 27 години съм, крайно време беше и аз да занеса някаква награда вкъщи“, се пошегува Тошко пред Ники Кънчев, преди да вземе ключовете от новия си джип и да се качи в него.

„Мога ли да кажа още нещо?“, бяха последните му думи в предаването. На въпроса Кънчев отговори отрицателно.

Първото му телевизионно интервю може да гледате на 16 декември, вторник  в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg