Куката се сбогува със сериала „Под прикритие“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Куката се сбогува със сериала „Под прикритие“
13.12.2014

Куката се сбогува със сериала „Под прикритие“ и за разочарование на феновете си няма да възкръсне в задаващия се пети сезон, съобщава „Всеки ден“. Информацията е от хора от екипа. Героят на Мариан Вълев раздаде правосъдие в предишната част на филма, отмъщавайки за трагичната смърт на семейството си, а самият той получи доживотна присъда.

Разбира се, при този финал продуцентите и сценаристите оставиха възможност татуираният любимец на хиляди девойки да получи амнистия и да излезе от затвора, завръщайки се триумфално в петия сезон. При неотдавнашни преговори с продуцентите Вълев обаче казал категорично „Не“ на евентуалното си участие в продължението на „Под прикритие“.

Още в края на четвърти сезон през април тази година актьорът се зарече, че образът на гангстера вече е изчерпан и че той няма какво повече да прави в сериала. За тези 3 години дадох максимума от себе си, обичам този сериал и ми е тъжно, но не бих искал този характер да се превръща като такъв от сериал с 2000 епизода, отсече Мариан.

„Всеки ден“ обаче научи, че повод за категоричното му решение е и фактът, че той е бил отрязан от писането на сценария за петия сезон. Куката бе един от сценаристите на предишната част, която изобилстваше от вулгаризми, кръв и порно сцени. Хора от екипа на филма обаче коментират, че всичко е предпоследно и все пак Вълев и продуцентите от „Камера“ начело с Димитър Митовски можело да се споразумеят и образът на Вълев да получи неочаквано развитие.

В новия сезон обаче няма как да се завърне друг култов герой от „Под прикритие“ – Джаро. Филмовият герой на великолепния Михаил Билалов беше застрелян от комисар Попов (Владимир Пенев). И ако досега Джаро говореше на турски, тъй като част от действието на четвъртия сезон се разиграваше в южната ни съседка, то зрителите в Германия ще го чуят да говори и на немски.

 

Първият сезон на сериала се излъчва дублиран във Федералната република по канал „Фокс“ в прайм тайма. Продажбата на филма в страни от Европа и Латинска Америка донесе приходи на закъсалия финансово Митовски и неговите съдружници, които така ще могат да се разплатят с актьорите и останалите хора от екипа за предишния сезон.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg