Големият финал на Big Brother All Stars е в понеделник

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Големият финал на Big Brother All Stars е в понеделник
13.12.2014

Едно риалити предаване промени съдбата на своите герои и на всички телевизионни зрители. От първия ден на своята история до днес Big Brother не е спрял да поставя хората в екстремни за духа ситуации, да вади най-скритите тайни на повърхността, да разрушава маски и стратегии. Няма стратегия, която камерите в Къщата да не са уловили, няма тайна, която не са разгадали.

За десет години в ефира на Нова телевизия бяха излъчени пет сезона на Big Brother, един от които семеен, 6 сезона на VIP Brother и 3 сезона All Stars.

За 10-годишната история на предаването над 2 млн. лева са дарени за благотворителни каузи.

236 съквартиранта са обитавали най-известната Къща в България, но само един водещ ги посреща на входа – Ники Кънчев. Най-големите родни звезди и две световни мегазвезди станаха част от Big Brother – Парис Хилтън и Памела Андерсън.

В понеделник, 15 декември 2014 г. в едно студио ще се съберат всички съквартиранти, които са част от историята на най-гледаното риалити предаване в България и ще посрещнат победителя от настоящия All Stars сезон. Невиждан финал и невиждан в телевизионен ефир спектакъл, в който ще вземат участие всички действащи лица, които правят възможен Big Brother.

В последния дейли епизод за този сезон на Big Brother зрителите ще видят откровения, разделение на лагери и стратегии за победа в най-чистия им вид. Разпределението в Къщата е жени срещу мъже и мъже срещу Христо Трифонов. Калина и Катето Евро ще се обявят против нехайството, а Тодор Славков, Ники Китаеца и Емо Каменов ще се обединят срещу поморийския стратег.

Тодор Славков ще разкрие пред останалите мъже в Къщата пикантни подробности от ергенския си живот. Каква е била младостта на един мъж от най-известното семейство в България, срамува ли се от нещо и колко е продължил най-големият купон в дома му – не пропускайте Big Brother All Stars от 20:00 часа.

Калина Паскалева отново ще говори за чувствата, които Ники твърди, че има към нея, но този път ще ги разгледа от друг ъгъл. Красивата журналистка ще заподозре Китаеца в подли действия и стратегия за победа. Калина ще го обвини в чистене на имидж и ще набеди съпругата му в съучастничество.

Коледният дух ще завладее Къщата и съквартирантите ще запишат клип към песента All I Want for Christmas Is You. Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата ще се обединят в името на Коледните чудеса и ще положат усилия да изпълнят задачата по най-добрия начин. Но радостта и веселието няма да нарушат правилата на играта – тази вечер един съквартирант ще напусне Къщата на Big Brother. Кой ще заеме почетното шесто място в класацията „Любима риалити звезда на България 2014” – вижте в петък вечер и не пропускайте големия финал в понеделник.

В последното издание на „Голямата уста” бивши участници в Big Brother ще се съберат, за да коментират кой е най-достоен за победител. Златка Димитрова, Криси Патрашкова, Павел Чернев, Петя Буюклиева и изгоненият от Къщата ще разгледат под лупа всеки един от финалистите на Big Brother All Stars.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg