Любов и сълзи малко преди финала на BIG BROTHER ALL STARS

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любов и сълзи малко преди финала на BIG BROTHER ALL STARS
08.12.2014

Тази вечер един съквартирант ще напусне Къщата на Big Brother All Stars, само седмица преди финала. За зрителския вот се борят Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева, Пламена и Тодор Славков. Докато едни съквартиранти се вълнуват от това дали ще останат и дали са интересни на зрителите, други се разтърсени от чувства и заплетени взаимоотношения. 


В петък вечер в студиото на „Голямата уста“ съпругата на Ники Китаеца Виолета открито обяви Калина за „инициатор“ и „виновник“ за флирта със съпруга й. Бившата певица свали всякаква вина от своя любим и прехвърли цялата отговорност върху изкусителката. Big Brother и Венета Райкова съдействаха за изясняване на ситуацията и Калина беше извикана в изповедалнята за разговор с Виолета. 


Заради тази ситуация зрителите на Нова телевизия видяха сълзи в очите на Калина още при първите искри между нея и Китаеца. Младата дама се разстрои, защото искрено желае да се разграничи от образа на изкусителка и не иска зрителите отново да я възприемат като фатална жена и разбивачка на семейства. 


В живото предаване тази вечер ще видим каква беше реакцията на Калина, когато напусна изповедалнята след разговора с Виолета. Ники ще започне да я успокоява и ще намекне за нещо в отношенията със съпругата му, което не иска да назовава пред камерите. 


В сянката на драмата между Калина и Ники ще остане една недоразказана история. Емил и Пламена са буквално неразделни в Къщата - те се карат, обиждат, но не могат без компанията си и постоянно се търсят. Тази вечер ще проследим отношенията между двамата, а дали те са само приятелски или могат да прераснат в нещо повече, предстои да разберем. 


Жените в Къщата стават все по-нетолерантни към Петя Буюклиева. Тя обаче никога не дава повод за пряк конфликт, а когато такъв се зароди умело избягва конфронтация. Катето е един от най-търпеливите хора в Къщата, но довечера ще видим как и нейното търпение се изчерпва и моли Петя да не мисли на глас, защото „единственото нещо, което чува в тази Къща е гласът й“.


Кой ще отпадне на крачка от полуфинала и кой ще спечели билет за него? Каква награда ще получи победителят и какви ще са реакциите на съквартирантите ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg