Номинации и елиминация в BIG BROTHER ALL STARS

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Номинации и елиминация в BIG BROTHER ALL STARS
01.12.2014

Още в първите минути на живото предаване Big Brother All Stars тази вечер зрителите ще видят неочаквана изненада – инфарктни елиминации. Една звезда ще напусне Къщата завинаги. Big Brother ще съобщи на съквартирантите кои са номинираните, а един от тях ще бъде изгонен по силата на зрителския вот, още преди да е отминал шокът от номинацията й.

Домсъветът в състав Албена Вулева, Евгени Минчев, Никол Станкулова и Славена Вътова ще получи възможността да спаси един от номинираните. Останалите ще имат само един час, за да мотивират зрителите да гласуват.

Изминалата седмица в Нови хан премина под знака на две звезди. Петя Буюклиева и Емил Каменов дават постоянни поводи за обсъждане сред съквартирантите. За по-малко от две седмици естрадната прима успя да се превърне в най-коментирания съквартирант. Чувствата, който предизвиква у останалите, са различни и варират от пълната неприязън и нетърпимост до симпатия и абсолютно приемане. Кой харесва и кой не може да понася Петя предстои да разберем от 20:00 часа по време на живото предаване Big Brother All Stars.

Емо Каменов е известен в Къщата с вулгарното си поведение. В началото почти всички съквартиранти го толерираха и се забавляваха с шегите му, но ще видим как търпението на останалите се изчерпва. Как звездите коментираха характерния речник на младия мъж и дали поведението и изказа му ще донесат на Емо номинация – не пропускайте Нова телевизията точно в 20:00 часа.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg