Пенка учи история, Лео срича български

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Пенка учи история, Лео срича български
02.12.2013

Днес от 20:00 часа по Нова ТВ номинираните Съквартиранти отново ще се постараят да покажат най-доброто от себе си и тайно ще се надяват да запазят мястото си в сърцата на феновете и в Къщата на Big Brother All Stars 2013. След като провокаторът Джийсън Брад Люис беше изгонен лично от Big Brother, днес рамо до рамо в битката за оставане ще застанат Златка Райкова, Лео и Пенка, които ще трябва да демонстрират знания и внимание в индивидуални предизвикателства, които Големият Брат ще им възложи. 

 Лео, който живее от години в България, ще получи тежка задача, която ще подложи на изпитание натрупаните познания по българска култура и граматика. Италианецът ще трябва да допълва различни фрази и да отгатва някои от тънкостите на българската реч. Как ще се справи и до каква степен е успял да се потопи в българската атмосфера, ще разберем днес вечер в лайв изданието по Нова ТВ. 

 Съучастничката в белите на Джийсън - Пенка, ще има нелеката задача да покаже знанията си по различни предмети, изучавани в училище, както и да получи нови само за няколко дни. Интелектуалецът Денди ще влезе в ролята на ментор на ромката и ще се постарае да разшири светогледа й. Двамата ще обърнат внимание на математиката, историята и граматиката, за да разберат какво културно ниво е достигнала бившата претендентка за миска. Как ще се справи Пенка и Дали Денди ще остане приятно изненадан или ужасно разочарован от резултатаще разберем тази вечер от 20:00 ч.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg