Нов български сериал тръгва по TV7

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нов български сериал тръгва по TV7
22.01.2013

Историческата семейна сага "Дървото на живота" тръгва от началото на месец март по TV7. Тя ще бъде излъчвана веднъж седмично в най-гледаното време. Мащабната продукция е първия исторически сериал за последните 20 години, който се прави в България. Участие в сагата ще вземат Мария Каварджикова, Койна Русева, Христо Шопов, Владимир Карамазов, Валентин Ганев, Башар Рахал, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Васил Банов, Жорета Николова, Велислав Павлов, Стоян Алексиев, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов, Гергана Данданова, Александра Лопез. Специално участие ще вземат и Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев.
От екипа са заложили на уникални декори, невиждани до сега в българска продукция, както и на реквизит от чужбина и предмети от Политехническия музех. Сценограф на сагата е Паоло Фаенци. Впечатляващите костюми са изработени от Ирина Кочева, след задълбочени анализи на епохата, в която се ситуира сериалът. Гръмът е дело на София Хърлева, която работи като главен гримьор от българска страна във филма "Конан". Екипът от специалисти се допълва от майсторът на каскадите Калоян Воденичаров - Калата, участвал в заснемането на "Троя" и "Непобедимите".
Действието на "Дървото на живота" ще се развива на много ключови места, като дворецът Врана, с. Кладница, Сан Стефано 6, Семинарията, Домът на Москва, Военната академия, храм "Св. Николай Софийски", яз. Пчелина и къщата на Елин Пелин в с. Байлово.
Действието на сериала се развива след обявяването на Независимостта на България през 1908г. в заможно, многочленно семейство на фона на важно за българската история събития. В сагата се разпалват и заплитат семейни войни и драми, борба за наследство и богатство, героични военни подвизи, невъзможни любовни истории и изневери, предателства и престъпления.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Звучи интересно!
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg