Линдзи Лоaн сви бижу на Елизабет Тейлър

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Линдзи Лоaн сви бижу на Елизабет Тейлър
11.01.2013

Изглежда славата на крадла на актрисата Линдзи Лоан е напълно заслужена. Една от медицинските сестри, които са се грижили за Елизабет Тейлър в последните години от живота й, обвини Лоан, че си е присвоила скъпа гривна, принадлежала на легендарната актриса.

Мълвата беше пусната от американски сайт, според който Линдзи е отмъкнала бижуто по време на снимките на филма "Лиз и Дик", в който Лоан изигра холивудската легенда. Според сайта "лошото момиче" е завързала приятелство с една от медицинските сестри на Тейлър и е откраднала много скъпа гривна, която легендата е подарила на сестрата.

Запознат източник разкрива, че веднага, след като е видяла гривната, Линдзи се влюбила в нея и малко след това бижуто е изчезнало. Първоначално медицинската сестра не обвинила пряко Лоан, смятайки, че звездата просто е забравила да върне гривната, след като я премерила. Малко по-късно, обаче, предположенията й се разбили на пух и прах, защото, когато поискала бижуто от Лоан тя я уверила, че не е у нея.Медицинската сестра знаела, че това е лъжа и заплашила актрисата, че ще се обади в полицията, ако тя не върне гривната. След няколко дни Линдзи признала грешката си и върнала красивото бижу. Това не е първият опит за кражба на холивудската актриса. Именно заради кражба на колие от бижутерски магазин във Венеция тя получи условна присъда преди време.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg