Нов турски сериал по bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нов турски сериал по bTV
03.01.2013

Турският сериал Огледален свят стартира на 14-ти януари в праймтайма на bTV. Поредицата, чието оригинално заглавие на турски език е "Adini Feriha Koydum", ще се излъчва от понеделник до четвъртък в най-гледаното телевизионно ефирно време. Стартовият час, в който ще се започват епизодите, е 20.00 часа

"Огледален свят" е сред най-добрите турски сериали, в който участват едни от най-обичаните и емблематични турски актьори. Феновете на сериала и на актьорите Хазал Кая („Забраненият плод” ), Вахиде Гьордюм, Метин Чекмез, Чаатай Улусой, Дениз Уур, Мелих Селчук ще могат да проследят вълнуващите истории на героите единствено по bTV.


Вижте борбата за по-добър живот на едно семейство, живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал "Етилер". Риза е портиер, а Зехра чистачка, която има изключително големи амбиции за дъщеря им Фериа. Момичето израства между два свята – в единия желанията и възможностите са безкрайни, другият пък е твърде близо до действителността в приземния етаж, който тя обитава със семейството си.

Фериа е приета да учи в престижен университет, където мечти и реалност се смесват, а хубавата дъщеря на портиера се представя за богато момиче и твърде скоро става принцеса в един свой измислен розов свят. И какво от това, че тази фантазия ще погълне семейството и приятелите й? Майка и дъщеря ще започнат борба, от която връщане назад няма.

 

коментари (8)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (8)
 
niama li da prestanete s turskite seriali vece, KRAINO VREME E!
 
тази вечер беше страхотна серия.
 
тази лъжкиня Ферия пак се издъни. Снощи беше просто зашеметяващо. защо ли? беше шик с дрехите. всичко беше наред. просто невероятен сериал. когато признае истината на емир той няма да може да и прости но все пак сватбата им ще стане факт. Когато свързват съдбите си Ферия умира покосена от куршуми които са изпратени от Халил. Битката за любов се превръща в истинска трагедия която останя само разочарования след себе си.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg