Финалът на сезона в "Столичани в повече"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Финалът на сезона в "Столичани в повече"
19.12.2012

С нови изненади, неподозирани истини и изключително комични ситуации ще се сблъскат героите във финалния за сезона епизод на хитовия сериал Столичани в повече. Рангел и Зоя се срещат на уреченото място. Бившият кмет е нетърпелив да получи обещаните интимни ласки. Зоя пък се моли влюбените Пацо и Гълъбина да се появят час по-скоро, за да бъде планът й успешен и да се отърве от напористия ухажор. Как ще завършат сложните отношения между четиримата представители на Чеканови и Цекови – гледайте в сряда, 19 декември, от 21 ч. по bTV.

Йордан е много разстроен от изчезването на Славка. Той отчаяно се опитва да се свърже с нея, за да й обясни защо е прехвърлил акциите на Деси. Междувременно, тя не се е отказала от идеята да се сдобие с нов бюст.

Спас и отец Григорий също продължават да преследват своите цели. Те навестяват певеца Тони (в ролята – Добрин Векилов-Дони). Двамата най-безпардонно го правят за смях и отмъкват неговата „Чайка” под носа му, която се оказва дълго търсеният автомобил – ключ към „богатството на народа”.

Предстои първата копка край езерото в Извор. На партито по повод важното събитие са дошли и важни представители на властта. Какви изненади ще има на събитието и какво ще се случи със злополучната снимка на Доминик и Мария, ще видим в сряда от 21 ч. по bTV.

Междувременно, продължават снимките на следващия сезон на „Столичани в повече”. В него, по традиция, ще видем редица родни звезди. Една от тях е футболната легенда Христо Стоичков. Той ще влезе в ролята на обикновен човек, който обаче ще се окаже изключително важен фактор в живота на отец Григорий. Той знае нещо, което ще промени живота на попа.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
super e
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg