Дони дебютира в "Столичани в повече"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Дони дебютира в "Столичани в повече"
04.12.2012

Кризата на средната възраст продължава да гони с пълна сила Славка в следващия епизод на Столичани в повече по bTV. Тя се засилва още повече, след като жената на кмета отива на среща с две свои бивши съученички, а едната от тях й пуска мухата да си сложи силиконов бюст.  Лютова е решена да подобри гърдите си и веднага си записва час при пластичен хирург. Как ще протече прегледът и ще вземе ли твърдо решение за тази разкрасяваща процедура, ще видим в сряда, 5 декември, от 21 ч.

Рангел се опитва да разбере кой държи официално процентите от концесията от името на Йордан. Той разчита на компютърните умения на Радко, за да се доберат до любопитната информация. Само че името, до което стига, нищо не му говори и така мистерията се задълбочава още повече… Още по-голяма загадка за него обаче е свободолюбивото поведение на Гълъбина, която все още е опиянена от срещата с Пацо след скока й с бънджи.

Продължава издирването на уникалния автомобил – ключ към богатството на народа. Докато Спас и отец Григорий имат хитър план как да проникнат в „Чайка”-та, собственост на ромски барон, Радко и Йовка действат на другия адрес. Те са решени да проверят колата на певеца Тони, в чиято роля се превъплъщава Добрин Векилов-Дони. Голямата драма в живота на Тони е, че всички го оприличават с Дони и това съсипва кариерата му. Ще разреши ли раздразненият и капризен изпълнител достъп до автомобила си на неканените гости, ще разберем в сряда по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg