Двама напускат Big Brother тази вечер

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Двама напускат Big Brother тази вечер
03.12.2012

Атмосферата в Къщата на Big Brother All Stars все повече се нажежава с наближаването на големия финал, а Съквартирантите не спират да намират нови поводи за конфликти помежду си.
 
Часове преди двама от участниците да напуснат шоуто завинаги в понеделник вечер, Биг Брадър даде нова мисия на номинираните, като те трябваше да отговарят на различни въпроси. Поведението на Панайот по време на играта изнерви останалите до краен предел. Участникът от Гълъбово прекъсваше Стойка, Дими, Миро, Никола и Тризначките, а със своята активност дори не даде възможност на някои от тях да се включат в играта. Стойка отново не остана равнодушна към поведението на Панайот, като в гнева си тя дори се разплака. 
 
Тази вечер Биг Брадър ще разговаря на живо с номинираните, а зрителите ще видят и техните най-интересни моменти пред камерите.
 
В ролята на защитници в студиото на Ники Кънчев ще видим фолк певецa Константин за Панайот, социологa Мира Радева за Стойка, телевизионната водеща Мая Савова и Къци Вапцаров за Тризначките.
 
Гледайте Big Brother All Stars, от понеделник до събота, от 20.00 часа само по Нова ТВ

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg