Стоян написа ода за Пацо

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Стоян написа ода за Пацо
30.11.2012

В четвъртък Big Brother възложи на Панайот специална задача в рамките на седмичната мисия. Той получи възможността да танцува на любимата си музика. Новият Съквартирант Стоян Дудов също се сдоби с тайна мисия, избрана от самите фенове на шоуто.

В рамките на няколко часа Стоян трябваше да убеди Панайот, че го боготвори, както и че е влязъл в шоуто само за да е близо до своя идол. Кулминацията в актьорското превъплъщение на младежа е ода за звездата от Гълъбово, с която участникът от Благоевград успя безпроблемно да спечели доверието на околните.

Тази седмица звездите в Къщата са изключително позитивни, а причината е седмичната им мисия да отговарят на всеки един въпрос на Big Brother с “ДА”. Всеки в Къщата получава и специално лично изпитание, с което трябва да се справи. Дими боядиса косата си и разреши да му пробият и двете уши, Борислав и Цеце трябва да носят вериги, с които са непрекъснато свързани. За Стойка Big Brother е подготвил изпитание, което ще провери готовността й да се жертва в името на останалите. Актрисата, която се гордее с факта, че вече четиринадесет години е веган, тази вечер ще трябва да консумира сандвич с месо.

По време на номинациите в сряда Панайот получи най-много гласове за изгонване. Основният мотив на тези, които го номинираха, бе, че футболистът наруши правилника за живот в Къщата и това принуди Big Brother да конфискува хранителните им продукти. Панайот не само не чувства никаква вина за постъпката си, но дори се радва, че отново е най-коментираният на екрана. Днес Big Brother наказва всички за втори път, като отнема нова част от оскъдните им хранителни запаси.

Въпреки че Съквартирантите се опитват да приемат това от веселата страна, търпението им бързо се изчерпа, след като за пореден път се сблъскаха със самодоволната усмивка на провинения.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg