Разкрепостен фитнес инструктор е новият съквартирант

 
 
Стоян е новият съквартирант
Получател:


Твоят e-mail:

Разкрепостен фитнес инструктор е новият съквартирант
29.11.2012

Резултатът от първите номинации очи в очи в Къщата са факт. Заради непрекъснатите скандали и нарастващото напрежение снощи се случи прецедент - шестима са номинирани.
 
Съквартирантите решиха да предложат за изгонване Панайот, Стойка, Миро, Никола, Дими и близначките Вяра, Надежда и Любов. Един от тях ще напусне шоуто в понеделник по време на живото предаване. Единственият Съквартирант, който не получи нито един негативен вот беше Лили.

Биг Брадър подложи Съквартирантите на нова провокация – за първи път в историята на риалити формата у нас в Къщата влезе зрител, избран чрез кастинга на Nova Play.

Стоян Дудов събра най-много харесвания за своето любителско видео на сайта на Nova Play, в което по оригинален начин отговаря на въпроса “Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?”. Toй беше избран във втория кръг от кастинга.

Стоян обещава да забавлява Съквартирантите с игри и да ги предизвиква с различни облози. Признава, че харесва по-възрастни жени и се заканва, че ако в шоуто срещне такива, сексът в Къщата вече няма да бъде мираж.

Новият участник е фитнес инструктор и фотомодел. Определя себе си като 100% истински човек, когото хората ще запомнят и който няма да остави жените безразлични. Смята, че Big Brother е едно голямо предизвикателство, което ще го научи да спазва истински правила.
 
Признава, че гледа шоуто от първия сезон и се заканва то да стане дори още по-интересно, благодарение на неговото участие. Приятелите му твърдят, че е разкрепостен.
 
Едно от най-лудите неща, който е правил, е татуировка от вътрешната страна на устата, където е написал на испански "DIABLO".
 
Стоян признава: “Омръзнало ми е от изкуствени хора, които се опитват да бъдат забавни в шоуто, разказвайки вицове стил Къци Вапцаров. Те не са забавни, не са смешни, а скучни!”

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg