Лютови танцуват балет

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Лютови танцуват балет
28.11.2012

Славка е силно разстроена от новината, че всъщност не е бременна, а навлиза в менопауза. Все пак лекарят я успокоява, че има лек, който да забави този неизбежен за всяка жена процес - секс. Затова на 28 ноември от 21 ч. в Столичани в повече по bTV Лютова ще е решена на всичко, за да отложи максимално дълго неговото настъпване. Подтиквана от носталгия по миналото, Славея облича стария си балетен костюм и приканва Йордан да си спомнят ефектните балетни стъпки и поддръжки, които толкова усилено са репетирали в миналото си на балетисти. Танците завършват в леглото, но кметът не е толкова ентусиазиран от последвалите многократни репетиции, на които е подложен цяла нощ.

Зоя и Гълъбина се сприятеляват още повече. Двете излизат на заведение и се напиват подобаващо. Попаднала под влиянието на новата си приятелка, Гълъбина придобива все по-голяма смелост и се съгласява на следващия ден да скочи с бънджи. Междувременно, Рангел не знае къде е съпругата му, а и никак не е очарован от промяната, която напоследък е настъпила в нея.

Йовка не може да преодолее поредната издънка на Спас и търси успокоение в дома на Андрей и Мария. Съвсем скоро вечерта на младия фотограф и съпругата му е тотално провалена, след като пристига и самият Спас. Ще видим грандиозен скандал между лекаря и бременната му жена.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
За съжаление вече има коментар

За съжаление вече има коментар този сериал започна да се изчерпва, по-точно - идеите на сценаристите. Заприлича ми на някоя от многото второразрядни "Шоу - програми". Тук-таме свежа идея, хубав скеч - а другото "бозЪ". И то рядка.

Ама така е - в един момент идеите свършват. И идват клишетата.
А по принцип тоя сериал си го харесвам - засега по-добро в България май няма. Така че на принципа -
"Като няма дъжд, берекет и на градушката."
ще си го гледаме.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg