Горещо парти в Big Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Горещо парти в Big Brother
27.11.2012

След три дни казармени условия, трудни изпитания и безсънни нощи в Къщата, за всички участници в Big Brother All Stars дойде времето и за удоволствия. Военната мисия бе обявена за успешна и Съквартирантите организираха най-горещото парти, което Къщата на VIP и Big Brother помни.

Питиетата успяха да свалят почти всички задръжки и красивата македонка Цеце реши да се насочи към Боби. Още от влизането си в Къщата, ръгбистът търси повод за разговор с нея, както и често се опитва да я провокира с твърдението, че Никола и тя са приели да участват в шоуто с тайна мисия.

Цеце направи всичко възможно да убеди него и останалите, че тя няма нищо общо с Никола, но въпреки това, малко по-късно Боби реши да се преструва на недосегаем и отказа поканата за танц от красавицата.

Панайот издържа рекордните 144 часа в пълна изолация в Тайната стая, контактувайки единствено с Big Brother. След дълго чакане участникът от Гълъбово се завърна при останалите, а между тях не липсваха и разочаровани от промяната. Още в първите минути Пацата успя да се спречка със Стойка, а малко по-късно тя самата не успя да сдържи нервите си и се скара с Вяра, Надежда и Любов, чието отношение и самочувствие предизвиква негативни реакции у почти всички в Къщата.
 
Междувременно между участниците в шоуто започват да се сформират лагери. Дими, Стойко и Борислав отскоро членуват в групата на враговете, а в лагера на победителите са Любов и Миро.

По време на живото предаване в сряда вечер за първи път в историята на риалити шоуто Big Brother, в Къщата ще влезе един зрител, който мечтае да стане новата риалити звезда на България. Името на гост Съквартиранта все още се пази в тайна от продуцентите. В сряда вечер самоличността на новия участник в предаването ще бъде разкрита, а цяла България ще разбере защо той  иска да влезе в Къщата.

В сряда в живото предаване ще се случат и първите номинации очи в очи, а Съквартирантите ще трябва да застанат един срещу друг и да обяснят мотивите си за изгонване. Дали от Къщата на Big Brother All Stars ще си тръгне един или повече и кой ще бъде новият гост Съквартирант, ще разберем по време на лайфа в сряда вечер.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg