Спас предлага съдружие на отец Григорий

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Спас предлага съдружие на отец Григорий
21.11.2012

Уверената в бременността си, Славка няма време за губене. Освен че вече е сигурна какъв пол ще е детето и как ще се казва то, в следващия епизод на Столичани в повече - в сряда, 21 ноември, от 21 ч. по bTV, тя убеждава Йордан да извадят акт за раждане на бебето, да му запазят място в детска градина и да обявят новината  на семейството. Никой в къщата не реагира ентусиазирано. Особено разстроена е Йовка, която веднага разбира, че нейната рожба ще бъде пренебрегвана заради бъдещото бебе на свекъра и свекървата.

Спас не обръща сериозно внимание на тревогите на съпругата си, защото умът му е зает с трескавото издирване на безценната "Чайка”. Той узнава, че предстои търг за два автомобила от тази марка, а единият от тях е оборудван със задни колани, какъвто е и отличителният белег на търсената кола. За да участва в търга обаче лекарят се нуждае от пари и предлага съдружие на отец Григорий.

Парите на отчето са обект на интерес и от страна на Рангел. Чеканов продължава да търси още средства, за да си осигури по-голям процент от концесията и изнудва попа. Той е изровил любопитни неща от миналото на Гришата, които могат да му костват църковната кариера.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg