Участниците в Big Brother All Stars

 
 
Стойка е една от участничките в Big Brother All Stars
Получател:


Твоят e-mail:

Участниците в Big Brother All Stars
20.11.2012

Тризначките Вяра, Надежда и Любов посрещнаха десет нови Съквартиранти в Къщата на Big Brother снощи. Освен българските звезди от риалити формата, в Къщата влязоха и двама македонци, известни в държавите си след участие във форматите “Fashion Stage” и “Велики брат”.
 
Eто ги и имената на новите Съквартиранти:
 
Панайот Кючуков (Пацата), на 29 години, участвал в Big Brother 3, работи като изпълнителен директор на футболен клуб Гълъбово
 
Признава, че иска да участва в Big Brother All Stars, защото Big Brother е неговият живот – където и да отиде, хората го свързват с предаването. Иска да изпита себе си и да стигне до финала. Описва се като интересен, непредвидим, скандален и различен. Мечтае всички да го познават и коментират.
 
След първото си участие в Big Brother, Панайот се занимава с музика, като работи с фолк изпълнителя Константин, а впоследствие става президент на футболния клуб на Гълъбово и дори отваря собствена дискотека в града.
 
Амбицията на Пацата е след това негово участие в шоуто, публиката да го помни поне още 20 години и хората да не спират да говорят за него. Как ще го постигне – част от стратегията му е да бъде най-активният участник във формата.
 
Найден Найденов, на 32 години, участвал в Big Brother 1 и VIP Dance
 
Казва, че в това издание на Big Brother ще се опита да не бъде толкова краен. След излизането си от Къщата на Big Brother 1 е преосмислил поведението си и е преценил, че не бива да бъде импулсивен и емоционален до такава степен.
 
От участието му до днес много неща са се променили – казва, че  таксиметровите шофьори не му искат пари за услугите си, както и че в заведение постоянно се случва хората да искат да го почерпят. Участието му в Big Brother му е помогнало да сбъдне една истинска мечта – да направи собствено телевизионно предаване.
 
Александра Апостолова, на 31 години, поп изпълнителка, участвала в X Factor
 
Сани e на мнение, че  печели любовта на публиката с непринуденото си поведение и искреност.  Признава, че понякога хората я  смятат за сурова и надменна, но всъщност е много състрадателна и обича да помага. След участието си в X Factor е станала по-уверена в себе си и е разбрала, че е в състояние да се пребори с почти всички свои страхове.
 
Александра констатира, че музикалния риалити формат е дал страхотен старт в кариерата й, но в личен план е станала доста по-затворена.
 
За участието си в Big Brother All Stars казва, че това е провокация към самата нея и че влиза в Къщата, защото има нужда от предизвикателство и промяна. В шоуто обещава да бъде просто себе си, защото това е успешна стратегия, която вече е проверила.
 
Лиляна Ангелова, 29 години, участвала в Big Brother 3, работи в семейната фирма на родителите си
 
Лиляна влиза в шоуто, за да се покаже на България своето ново аз –  днес тя е по-сериозна и улегнала.  Признава, че след участието си в Big Brother 3, всичко в живота й се променя в положителна посока, а днес познава себе си по-добре от всякога. Лили влиза в Къщата, защото има нужда от разнообразие и нови емоции.
 
Борислав Борисов, 31 години, ръгбист, участвал в Big Brother 3
 
Влиза в шоуто отново, защото иска да изпита вълнението, което помни от предишното си участие. Казва за себе си, че е дисциплиниран, харесван и весел. Целта му е да стигне до финала.
 
Цеце Орешкова, на 24 години, от Македония. Тя е манекенка, участвала във реалити формата “Fashion Stage”
 
Цеце обича да готви, чисти и танцува. Ще участва в Big Brother All Stars, защото иска да има международна кариера. В Къщата иска да докаже, че македонците и българите са близки народи. Мечтае да я запомнят с нейната добрина и искреност.
 
Димитър Колев Казълов, участвал в Big Brother 1, на 49 години. Има малък частен бизнес в сферата на услугите
 
Стихии са му строителството и градинарството, разтоварва се с разходки сред природата, риболов и телевизия. Влиза във Big Brother All Stars, за да провери дали пак ще бъде изгонен първи, както и от любопитство – интересно му е кои са останалите Съквартиранти и как са се променили тези, които познава.
 
Димитър казва за себе си, че обикновено е кротък и добронамерен, но може да бъде и много импулсивен. Всички съседи и приятели го познават единствено като разговорлив и шеговит. В Kъщата ще се опита да бъда контактен и дружелюбен.
 
Не си е поставил за цел да спечели голямата награда, защото не е състезателен тип, не е стратег и не вярва, че точно пък на него ще се случи.
 
Мирослав Атанасов Георгиев, на 32 години със собствен бизнес, участвал в Big Brother 2
 
Мотото му е “Винаги бъди себе си и ще бъдеш оценен.” Влиза в шоуто, за да изпита още веднъж емоциите, които Къщата ще му предложи. Описва се като висок, строен, и усмихнат, но признава, че му е трудно да говори за себе си. Целта му в шоуто ще е да стигне до финала, защото го приема като всяко друго състезание в живота.
 
Стойка Стефанова, на 33 години, актриса, асистент-режисьор, участвала в Big Brother 1
 
Вярва, че човек може да постигне всичко с отдаденост и труд. Интересува се от сценични изкуства, планински туризъм, здравословно хранене, колоездене и плетива. Казва за себе си, че е амбициозна, пряма и честна. Чувства се горда със семейството си, мъжа до себе си и артистичните си проекти.
 
Никола Настески /Лестер/, на 22 години, студент и манекен от Скопие. Участвал e в сръбското реалити шоу “Велики брат”
 
Обича да играе футбол и да тренира във фитнеса. Не се отказва, докато не постигне целта си. Решава да влезе в Big Brother All Stars, защото това за него е истинско предизвикателство. Надява се в Къщата да срещне красиви момичета и да се забавлява.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg