Мария Игнатова, Рачков и Андреа в "Станция Нова"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Мария Игнатова, Рачков и Андреа в "Станция Нова"
16.11.2012

"Пълна лудница" с ВИП нюанс и артистично настроение очакват зрителите на Станция Нова на 18 ноември. Още в първите часове на "Удавете водещия" ще видим две любими телевизионни двойки, а общото между тях и Любен Дилов-син е, че всички идват от къщата на VIP Brother 2012. Само ден след големия финал в събота и ден преди началото на новия сезон на шоуто – Big Brother All Stars, двамата водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева ще разкажат за най-интересните новини от шоуто. Отново от Къщата, но тази на Баш Бай Брадър, ще пристигнат и следващите гости – Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Във втората част на предаването ни очаква темата „Трябва ли да възпитава или забавлява телевизията”, а по нея ще дискутират бившият министър на образованието Даниел Вълчев и издателят Мартин Захариев.

"Съдебен спор" ще представи история, в която ищецът твърди, че в продължение на четири години е имал близки отношения с жена, на която дава сериозна сума пари на заем. В момента тя отрича задължението си, както и  че въобще са имали връзка.

В рубриката "Съпругите" зрителите ще видят фолк певицата Андреа за последните новини от музикалната сцена и личния живот на звездата.
Артистичният дух в неделния ден ще бъде допълнен от две изключително талантливи актриси – Теодора Духовникова и Касиел Ноа Ашер.
На финала Жени и Мая  ще се срещнат с Велислава Каймаканова, фотографът, открил много от българските звезди чрез фотообектива си. Тя ще направи лично фотосесия на водещите, а в студиото ще бъде и любимият гримьор на модните списания – Силвия Стойчева.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg