Йордан хваща Славка в изневяра

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Йордан хваща Славка в изневяра
13.11.2012

Доверието на Йордан към Славея е сериозно разклатено в следващия епизод на Столичани в повече. Съвсем случайно той разбира, че съпругата му е на тенис среща с Константин и решава да ги проследи. За негово нещастие, шпионажът потвърждава подозренията му - кметът чува недвусмислени звуци от тренировката и е повече от сигурен, че Славка му изневерява с бизнесмена. Как ще се развият оттук нататък отношенията между Лютови, ще стане ясно в сряда, 14 ноември, от 21 ч. по bTV.

Рангел разбира, че рекламата с негово участие е за хапче за простата. Той е потресен още повече, когато вижда факирския си лик на билборд в Извор. Чеканов става обект на подигравки от съгражданите си и е твърдо решен да свали рекламното пано. Инспекторът организира протест пред кметството на Извор.

Гълъбина заявява на Рангел, че се срамува от него. Тя намира утеха в новата кръчма на Пацо, където се оказва и Зоя. Докато кръчмарят е натоварен със задачата да рекламира заведението си, двете жени провеждат дълъг разговор и се сближават. Отец Григорий не успява да продаде джуджетата и предлага на владиката да му подари "Чайката” в замяна на мечтания павилион. Ще се окаже ли достатъчно добра сделката за попа или за пореден път той ще бъде ощетен?

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg