Big Brother Аll Stars събира звезди от различни риалити формати

 
 
Big Brother Аll Stars започва веднага след края на Vip Brother
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother Аll Stars събира звезди от различни риалити формати
12.11.2012

Броени дни остават до началото на първото по рода издание на Big Brother у нас – Big Brother Аll Stars. Новият сезон ще започне веднага след края на VIP Brother 2012 и след като разберем кой от останалите в Къщата Съквартиранти ще стане победител.

Така зрителите не само ще станат свидетели на истински Биг Брадър маратон, но още веднъж ще се убедят, че Големият брат не спира с изненадите.

За първи път Big Brother Аll Stars ще събере под един покрив звезди от различни риалити формати като X Factor, Survivor, Music Idol и разбира се, предишни издания на Big Brother.

В предстоящия сезон ще има и още един прецедент в историята на формата – в Къщата ще влезе един единствен фен, който ще бъде избран чрез кастинг и който ще има реалния шанс да се превърне в най-новата риалити звезда на България.

И докато продуцентите вече избират най-атрактивните участници, които познаваме от хитови риалити формати, желаещите да станат част от Big Brother и да влязат в Къщата за първи път, трябва да започнат да се подготвят още от сега.

Кастингът за зрители вече започна. Той е разделен на два етапа - в първия претендентите трябва да изпратят свое любителско видео с оригинален отговор на въпроса "Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?". Участниците, събрали най-много харесвания на видеото си, преминават на следващия етап от кастинга.

Петте най-гледани видеа ще бъдат оценявани от екипа на продуцентите от Old Schools Production, а на финала най-талантливият претендент ще получи покана за Big Brother All Stars и ще влезе в Къщата до края на ноември месец.

Кастингът на 21 Ноември в 12.00 часа. В него могат да се включат всички пълнолетни лица, чиято мечта е да станат известни и да изживеят едни от най-вълнуващите седмици от живота си.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
Боби17.11.2012 в 18:06
 
подкрепете го
http://play.novatv.bg/play/288715/?autostart=true
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg