Спас залага жена си на карти

 
 
Спас става все по-безскрупулен
Получател:


Твоят e-mail:

Спас залага жена си на карти
24.10.2012

В новия епизод на Столичани в повече - в сряда, 24 октомври, Чеканови и Лютови са като попарени след ужасяващото разкритие, че отново трябва да съжителстват врата до врата. Рангел не може да остави нещата така и веднага се обажда на Константин с надеждата да го убеди да премести другаде омразното семейство. Бизнесменът обаче е категоричен в отказа си и на бившия кмет не му остава нищо друго освен да се примири със ситуацията.    

Пацо е поставен в много неудобно положение. Той разбира, че Зоя сериозно обмисля идеята за църковен брак. Драмата му става още по-голяма, когато двамата отиват на гости на Рангел и Гълъбина и Зоя ги кани за кумове. За Гълъбина предстои още един удар – тя узнава, че любимият й и съпругата му са възобновили сексуалния си живот.

Спас става все по-безскрупулен в стремежа си да се сдобие с парите, които са му нужни да отиде в тайната квартира и да играе карти. Той открадва фотоапарата на Андрей и го продава на безценица. Късметът отново не е на негова страна и единственият начин да изплува от дъното е да заложи жена си. Ще прекрачи ли и тази граница, ще разберем в епизода тази вечер от 21:00 часа по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg