Тази неделя в "Станция Нова"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тази неделя в "Станция Нова"
12.10.2012

Тази неделя, 14 октомври, със  Съпругите на Станция Нова ще се срещнат актрисите  Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Заедно с още свои колеги от снимачната площадка на новия български филм "Още една мечта", те ще споделят най-любопитните новини около снимките на продукцията и останалите им ангажименти в киното. С Жени и Мая във втория ден от уикенда ще разговаря още Елена Станкулова – майката на Никол Станкулова. Tя ще сподели как се чувства във времето, в което нейната дъщеря – чаровната водещата на времето по Нова ТВ, е в къщата на VIP Brother.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които станаха известни с участието си в реалити шоуто Big Brother, също ще коментират VIP сезона, докато в неделния ден Катето Евро приготви рулца от сьомга и мус от сьомга. В рубриката ще видим Жорж Ганчев и съпругата му, а фолкпевицата Джорджиа ще разкаже как се възстановява след тежката операция, която преживя.

В "Удавете водещия" PR специалистът Ива Екимова и директорът на Фондация "За нашите деца" Иванка Шалапатова ще коментират "Трябва ли да се осигурява на жените достъп до ръководни постове", а по-късно водещият Любен Дилов – син, журналистът Георги Милков и продуцентът на предаването Андрей ще потърсят отговора на въпроса „Адекватна ли е външната политика на Министър Николай Младенов”.

На екрана „Съдебен спор” тази неделя ще разгледа едно много емоционално дело, свързанo с родителските права над дете на година и половина,  след смъртта на единия от родителите в семейството.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg