Саманта Фокс в "Тази събота"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Саманта Фокс в "Тази събота"
12.10.2012

В "Тази събота" на 13 октомври ще видим интервю с легендата на диско музиката от 80-те Саманта Фокс. Звездата ще разкаже какво видя при първото си посещение в България и защо иска отново да дойде в страната ни.

Ще се насладим на сутрешна салса закуска с танцьора Алфредо и многолюдната му фамилия, както и ще научим повече за новите роли на Радина Кърджилова и любовта й с Деян Донков.

Гост на Лора Крумова ще бъде синът на легендарния актьор Георги Калоянчев – Ивайло Калоянчев, който ще разкаже за ролите си и ще се потопи в спомени за детството.

Екипът на предаването ще гостува на живо в дома на Вера Георгиева, майката на убитата ямболска адвокатка Надежда Георгиева, която ще разясни защо казва, че тези дни за втори път погребва детето си. 

В "Тази неделя" на 14 октомври ще бъде разказана любовната история на две от звездите на „Къде е Маги?” - Иван Бърнев и съпругата му Маргита Гошева.

Религиозно движение ли стои зад смъртта на Марио от Благоевград – в студиото на предаването ще коментират негови приятели и шефът на фондация „Мечта” Росен Ангелов.

Ще отидем на неделна разходка в зоологическата градина със синоптика на bTV Емо Чолаков и дъщеря му Ема.

Актьорът Юлиан Вергов ще повдигне още малко завесата около най-новия сериал на bTV – Секс, лъжи и музика и ще разкаже за актуалните събития около себе си.  

Гости на Лора Крумова ще бъдат и 72-годишният младоженец Петър Берон и съпругата му Маруся.

Не пропускайте Тази събота и Тази неделя от 09:00 до 11:00 часа по bTV

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg