Рангел взема драстично решение за живота си

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Рангел взема драстично решение за живота си
10.10.2012

Сериозно конско очаква Рангел и Йордан в следващия епизод на Столичани в повече - в сряда, 10 октомври, от 21 ч. по bTV. След като скришом един от друг отидоха в дома на Константин, прясно изписаните пациенти са смъмрени от богатия бизнесмен за сбиването в новогодишната нощ и последствията от него. Двамата осъзнават, че следващите няколко дни са жизненоважни и трябва да се действа изключително бързо, за да не изпуснат инвеститора Доминик.

Йордан разполага буквално с часове да изпрати концесионните документи в Софийска община. Рангел трябва да намери пари, за да плати авансово на общинския съветник, който ще лобира в общината. В стремежа си да се сдобие със сумата, без да изпитва никакви угризения, той нагло лъже дъщеря си Мария.

В следващия епизод на "Столичани в повече” ламтежът на Чеканов за богатство става толкова голям, че той взема драстично решение, което е на път тотално да промени живота на цялото семейство. Какво е то, зрителите ще разберат тази вечер.

Яна продължава да изнудва Спас. За да изкупи вината за двойката на сестра си, лекарят е принуден да отиде на открит урок в училището й. Събитията в класната стая обаче не минават така гладко, както Яна си ги е представяла. Спас си навлича гнева на учениците и класната ръководителка, в чиято роля ще видим актрисата Янина Кашева, а дъщерята на Лютови е принудена да лъже, че брат й е осиновен.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg