bTV излъчва спектакъл от турнето на "Комиците"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

bTV излъчва спектакъл от турнето на "Комиците"
14.09.2012

Грандиозния спектакъл в Стара Загора от патриотичното турне на най-рейтинговото българско шоу Комиците ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20 ч. Градът на липите беше поредната спирка от националната обиколка на любимите комедийни актьори, която се проведе през август. Турнето на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Петко Петков-Шайбата и Ева Тепавичарова  беше под надслов „Кръвта вода не става” и беше посветено на 100-годишнината от Балканската война. Специален гост беше водещият на предаването "Нека говорят…” и автор на рубриката "Операция "Слава” – Росен Петров.

Ще видим едно изпълнено с емоции и патриотизъм шоу, което не само ще ни разсмее, а и ще ни накара да се почувстваме горди, че сме българи. Освен смях, музика и добро настроение, то ще ни поднесе и вълнението да си спомним и почетем героите от миналото и да се забавляваме с героите от настоящето.  Още в самото начало ще се потопим в патриотичната тематика по невиждан досега в България начин – огромен български трикольор, изработен от коприна, ще покрие цялата сцена. Ще видем и уникални кадри от Балканската война.

Тази година в турнето на "Комиците” се включиха певицата Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс и пример за успели млади българи Скилър и Печенката. Заедно с Деси и актьорите, публиката ще изпее със сълзи на очи „Хубава си, моя горо” и ще развее българските знамена. Патриотичното настроение ще бъде допълнително приповдигнато и от Руслан Мъйнов, който ще изпее право българско хоро с фолклорен ансамбъл „Нашенци” от Стара Загора.  На финала на шоуто ще станем свидетели и на едно изключително емоционално изпълнение - всички участници в спектакъла ще изпълнят заедно възрожденския химн на Чинтулов "Къде си, вярна ти любов народна?”.

В неделя, 16 септември, bTV и "Комиците” ще ни просълзят и от смях с неповторими скечове с участието на някои от любимите герои от шоуто – Сашето и Ванката, Тазобедрев и Ахилесов, Любо Нейков в ролята на Бойко Борисов, Руслан Мъйнов, който се превъплъщава в ролята на водещия на телевизионната игра „Познай коя е тази дума” и др.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg