Трети сезон на "Седем часа разлика"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Трети сезон на "Седем часа разлика"
31.08.2012

Съдбата на героите в култовия сериал на bTV Седем часа разлика ще тръгне в неочаквана посока след разтърсващите обрати във втори сезон. Тази есен зрителите на bTV ще разберат дали Милото (Калин Сърменов) ще повярва на дългогодишната си приятелка Таня Стоева (Ваня Цветкова), че техният ментор – Коцев (Максим Генчев) се е опитвал да ги скара или ще застане на страната на треньора. Какво ще се случи със съдийката, след като беше несправедливо обвинена в убийството на Лука Карлов и ще понесе ли наказание виновникът Коцев за нещастието на няколко семейства?

В края на втори сезон Иванов (Симеон Лютаков) трудно сдържаше чувствата си към Таня Стоева. Той обаче беше принуден да арестува съдийката за убийството на Лука Карлов. Дали една от най-пленителните любовни истории в "Седем часа разлика" ще има продължение, или отношенията между Иванов и Таня ще претърпят необратим разрив, ще разберем тази есен от ефира на bTV .

Междувременно синът на Милото - Роки (Тони Минасян) и прокурор Иванов ще продължат да вървят по следите на татуировките. След като Мая Стоева (Боряна Братоева) видя татуировка на китката на Слав (Димо Алексиев), наподобяваща тази на нападателите й, Роки ще се впусне в разплитане на мистерията около символите. Дали близнакът е нападателят или е просто съвпадение? Разследването ще ги отведе до неподозирани разкрития, а намесата на нови герои ще разтърси съдбите на много от героите. Един от тях ще бъде бащата на Миро и Слав, изигран от актьора Любо Чаталов.

В Ню Йорк, след изчезването на Боян Стоев (Малин Кръстев), Цвета (Линда Русева) е отчаяна. Междувременно Распутин (Юрий Ангелов) ще разкрие много от своите тайни и скрити намерения. Нина Роси (Александра Раева) ще съзре златна възможност в тези разкрития. Дали обаче планът й ще проработи, ще разберем тази есен в трети сезон на „Седем часа разлика”.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
СТРАХОТЕН СЕРИАЛ,С МНОГО ДОБРИ АРТИСТИ ,С МНОГО ДИНАМИКА И НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ, С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ ДА ЗАПОЧНЕ,ПОЖЕЛАВАМ САМО УСПЕХ И МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ОТ ЕКИПА ,УСПЕХ!!!
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg