Гьокче Бахадър с главна роля в нов сериал

 
 
Гьокче Бахадър
Получател:


Твоят e-mail:

Гьокче Бахадър с главна роля в нов сериал
28.08.2012

Гьокче Бахадър, която много зрители помнят като малката дъщеря Лейля на Али Ръза Текин от хитовия Листопад, след доста дълго отсъствие се завръща на телевизионния екран с нов сериал. През 2011 година Гьокче се омъжи за голямата си любов актьора Али Сунал. Бракът им обаче не издържа и една година и двамата се разведоха тази пролет. През това време Гьокче остана далеч от телевизионния екран.

След продължителното отсъствие обаче популярната актриса през новия сезон ще изпълнява главната роля в нов сериал. Поредицата се нарича "Изгубеният град" и на нея се възлагат надежди да бъде "бомбата" на Канал Д. Подробностите около този проект обаче засега остават в тайна.

Новият телевизионен сериал ще запознае зрителите със "задните улици" на Истанбул, където властват бедност и дискриминация. В центъра на действието е семейство Топташ, което по неволя се преселва от родното си място на черноморието в големия град. Сериалът ще пресъздава на екрана борбата на семейство Топташ за оцеляване в суровите условия на големия град и житейските драми на хората в "задния двор" на мегаполиса. Режисьор на сериала е Томрис Гиритлиоглу, а музиката е на младия музикант Демир Демиркъран.

Гьокче ще участва в поредицата с нова визия - тя вече промени външността си, отслабна и изсветли косата си.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Очакваме сериала.
 
tq e mnogo dobra aktrisa wte q gledam s jelanie i v noviq serial
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg