Брадъри се събраха за снимките на рекламен клип

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Брадъри се събраха за снимките на рекламен клип
18.07.2012

Звезди на ВИП и Биг Брадър се събраха два месеца преди голямото завръщане на шоуто в ефира на Нова ТВ. Поводът бе снимките на първия клип на риалити формата, а сцена на действието – жилищният комплекс "София парк".

Един до друг застанаха едни от най-емблематичните лица на изминалите ВИП издания – Део, Денди, Гала, Катето Евро, Коцето, както и някои от най-известните съквартиранти от предишните сезони на Биг Брадър – тризначките Вяра, Надежда и Любов, Гроши, Найден, Недялко, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян. Всички те не само си спомниха най-хубавите моменти от шоуто, но и усилено коментираха каква ли ще бъде селекцията от съквартиранти в предстоящите два сезона през есента.

Парадът на Брадърите бе под ръководството на режисьора Мартин Илиев и под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян „4321”. "Да събереш толкова много звезди на едно място безспорно е голямо предизвикателство, но съм сигурен, че всеки един от тях ще се справи страхотно", сподели той и разкри част от сценария на видеото.

Начало на клипа ще постави победителят във ВИП Брадър 3 – Део, като веднага след него, по атрактивен начин се включват и останалите познати лица, всяко едно от които има своята „мисия” в клипа. Освен внушителното звездно присъствие, видеото ще носи изключително динамичен заряд, постигнат с много музика, танци, фойерверки и многобройни масови сцени със сложна хореография.

"Виновник" за нея е едно от най-утвърдените имена у нас – хореографът Анна Пампулова, която има близо 20 години изяви в Националната опера и балет и е носител на редица отличия и награди от български и световни конкурси за съвременна хореография.

Какъв е крайният резултат и как е приключила първата среща на звездите от Биг Брадър, зрителите ще разберат буквално до дни, когато в ефира на Нова ТВ ще се завърти клипът на шоуто. Очаква се снимките на видеото да продължат почти до полунощ.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
относно "анонимен" не съм анонимен не пожелах да се поства другаде и за това ми го няма името ми е- тодор
 
Много ми е важно , за вип брадъра или за обикновеният брадър,просто когато върви продуцентската помия по нова ще си четем книжки знам ,че дори такива мнения се считат за перфектната реклама чакам си парите разбира се.Редно е самите продуценти и разбира се програмният директор на Нова телевизия да се пратят на психо-ана.....литик ако до сега нова не е фалирала като канал е защото големите кабелни канални диеми ..... държът нескопосаният управленски екип с финансови инжекции на такъв бозъв канал анал е редно да се дръпне шалтера последният "брадър" върна нова до просешка тояга пошло и слабо е резултата с големи загуби в градинката на нова
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg