Силно актьорско присъствие в Станция Нова

 
 
Гледайте последния за сезона епизод на Станция Нова
Получател:


Твоят e-mail:

Силно актьорско присъствие в Станция Нова
29.06.2012

Последният епизод от Станция Нова за този сезон ще започне с момчетата от Voice of boys и актрисата от "Отплата" Ива Янкулова. Те не само ще дадат старт на първия ден от месеца, но ще приготвят и неделна закуска. След тях в студиото ще влязат психолози, които ще говорят по темата „Анорексията като невроза”, последвана от разговор за билките и техните афродизиакални свойства.

Рубриката „Съдебен спор” ще противопостави един на друг действаща полицайка и жена, която твърди, че същата я е завлякла с дарение от 6 000 лева.

Силно актьорско присъствие ще има при „Съпругите”, където специални гости ще бъдат Тончо Токмакчиев, Чочо Попйорданов и Антон Радичев. Лятно и бразилско усещане ще създаде група “SamBrazil”, а за неделното настроение ще допринесат още Соня Немска и Андреас и плеймейтката Светлана Василева.

Финал на този сезон ще постави класацията „Последно 10”, където зрителите ще видят продължение на темата „Къде ще почиват звездите това лято”, а гости в студиото ще бъдат Дебора и Надя и Дидо от “Deep zone project”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg