Сериалите на bTV с куп награди в Албена

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Сериалите на bTV с куп награди в Албена
18.06.2012

Сериалите на bTV обраха наградите на медийния фестивал в Албена. За първи път тази година в рамките на форума се проведе церемония, на която бяха отличени българските сериали. Специално международно жури награди продукциите на bTV Стъклен дом и  Столичани в повече, а Седем часа разлика спечeли сърцата на зрителите.

Тазгодишното издание на Mediamixx е с нов облик. И вместо традиционните награди, тази година състезателните категории бяха две - за крос медия и за ТВ сериал.

В последните две години сериалите са водещата сила в праймтайма на всяка българска телевизия, което начало сложи bTV със „Стъклен дом" и това всъщност поведе една много хубава традиция. И мога да споделя само от името на журито, че всички са много впечатлени от високото качество, което показахме ние, заяви Евелина Кирилова, директор на фестивал ТВ сериали.

На специална галацеремония бяха отличени и най-добрите - оценени от професионално международно жури. "Столичани в повече" получи Златен чадър за "Най-добър оригинален сценарий".

Нашите сценаристи, специален и горещ поздрав към тях, са получили много отдавна своята награда. След всяка серия в сряда вечер, в четвъртък сутринта хората вече си говорят с реплики от сериите. Така че тази награда беше предизвестена. Просто нямаше как да не ни я дадат. Любимите реплики от нашия сериал са навсякъде, те са в обръщение, хората изключително много им се радват, каза актрисата Албена Павлова, която феновете на сериала познават в ролята на Гълъбина.

Аз се изнанадвам всеки път от сценария, защото той е изключително провокативен, изключително развитие и дава тласък на всеки един от героите - няма главен, няма второпстепеннни, всички са развити максимално. Това невероятно много вдъхновява актьора, допълни тя.

При всеки един от героите се случват много различни неща и самите харектери са много добре изведени и наистина горд съм, че и аз съм част от този продукт, каза Васил Драганов, който е в ролята на Радко.

"Стъклен дом" бе отличен в категория "Най-добър кастинг"

Мога да благодаря на bTV, на „Камера”, на СИА, защото те ми сбъднаха на мене една мечта. Аз никога няма да забравя преценяващите погледи на Вики Политова и Апостол Пенчев, когато Евтим Милошев ме закара при тях. И никога няма да забавя първата ми среща с Жоро Кадурин. Просто аз не знам с какво заслужих да работя с толкова талатнливи хора, сподели Яна Маринова, която познаваме от ролята на Елена Атанасова.

Зрителите също оцениха достойнствата на сериалите на bTV и избраха Ваня Цветкова и Калин Сърменов в категориите "любима актриса" и "любим актьор".

Смятам, че е една от най-важните награди и съм страшно щастлива, че на мен са се спрели хората, защото ние работим точно само за тях. Мисля че получих най-важната награда, заяви Ваня Цветкова, която изпълнява ролята на съдийката Таня Стоева в "Седем часа разлика".

Специална награда от Mediamixx за принос в развитието на комуникация и бизнес между страните получи продуцентът Георги Тошев за проектите "Другата България" и "Непознатите".

 

коментари (4)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (4)
 
Abe sega 6e gi vidia btv za kade sa bez Magi,mnog drankane bez zvankane......ot sytrin dove4er tyrska pomia......
 
Я сега тази телевизия да направи екранизация, как Красито Станев шефа на Албена заграби комплекса и за сол ташака му Христо Митев. Една сутрин с. Оброчище до Албена осъмна с табела "Христо Митево"/преди 1999г./.
 
Хубав сериал,добра игра -но как е възможно такъв смотан финал?Единствено ако има продължение.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg