Връзката между Пацо и Гълъбина излиза наяве

 
 
Пацо и Гълъбина ще бъдат разкрити
Получател:


Твоят e-mail:

Връзката между Пацо и Гълъбина излиза наяве
30.05.2012

Бракът между Рангел Чеканов и Гълъбина изглежда пред разпад… В шпиони като по филмите ще се превърнат баба Марийка и бай Милчо. Заредени с търпение, провизии и бинокъл, те ще дебнат пред кръчмата в очакване най-сетне да се сдобият с доказателства за прегрешението на Гълъбина.

Този път чакането им няма да е напразно и баба Марийка ще бърза да сподели разкритието си с Рангел. Всички замесени ще бъдат привикани на разпит в дома на Чеканов, който дори ще заплаши с убийство прелюбодейците.  Как ще се развият събитията в къщата, ще разберем в Столичани в повече в сряда, 30 май, от 21 ч. по bTV.

След като изгубиха всички пари в казиното, Спас и Йовка със свити сърца ще се отправят към Цезара. Той ще бъде благосклонен към тях и ще им отпусне малка отсрочка. Въпреки това, дълбоко отчаяние ще налегне Спас. Той ще бъде убеден, че животът му е към своя край. Съпругата му няма да е очарована от идеята да остане вдовица и мисълта за общо и безопасно бъдеще с Радко няма да й се струва толкова абсурдна.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg