Мария изневерява на съпруга си с Димо?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Мария изневерява на съпруга си с Димо?
22.05.2012

Радко няма да се трогне от молбите на своята "пленница" да я върне у дома. Той ще бъде твърдо решен да се усамоти с нея в планинската хижа, към която я води. Непредвидени важни детайли, свързани с отвличането, обаче ще осуетят плана му и за пореден път ще се изложи пред любимата си.

Йордан и Славея ще дадат на Спас част от парите, които дължи на Цезара. Лекарят ще вземе и Йовка със себе си и ще разчита бременността й да омилостиви лихваря. Знак от съдбата ще изпрати младото семейство в срещнато по пътя казино. Съпрузите ентусиазирано ще се отдадат на хазарта. Ще бъде ли късметът на тяхна страна, ще разберем в следващия епизод на Столичани в повече, който ще се излъчи в сряда, 23 май.

Рангел изненадващо ще отиде на гости на Славея и Йордан. Разговорът ще тръгне привидно добронамерено, но ще кривне в опасна посока. Признание на кмета и жена му ще принудят Чеканов да отправи сериозни и категорични заплахи към тях.

Пацо и Гълъбина ще попаднат в изключително опасна ситуация. Двамата ще се окажат заключени в тоалетната на заведение, пред която ще ги чака баба Марийка. Рискът да бъдат хванати ще е огромен.

Димо ще е нервен заради предстоящата среща с Мария.  Той ще признае на бившата си годеница, че още я обича. Ще изневери ли Мария на Андрей с предишната си любов  – в „Столичани в повече”, сряда, 21 ч. по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg